• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

12:27

ZVEZDAŠI JASNO PORUČILI! Najbolji na San Siru bio je ON

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI JASNO PORUČILI! Najbolji na San Siru bio je ON

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da naprave čudo i izbace Milan u šesnaestini finala Lige Evrope, a bili su veoma blizu tome. Izabranici Dejana Stankovića su odigrali fenomenalno na "San Siru", a najviše se istakao Mirko Ivanić po mišljenju navijača

Posle revanša u Milanu, Crvena zvezda je na svom Tviter profilu dala navijačima mogućnost da glasaju za igrača utakmice, a ubedljivu pobedu je sa dve trećine glasova odneo Mirko Ivanić.

 

 

Inače, zvezdaši su i sedam dana ranije izglasali Ivanića za igrača utakmice u beogradskom duelu crveno-belih i "rosonera".

Prema tome, jasno je da su za ovih 180 minuta najzadovoljniji onim što je pokazao baš bivši reprezentativac Crne Gore.

Posle ispadanja od Milana, Crvenoj zvezdi ostaje da se fokusira na Superligu i Kup Srbije i da pokuša da osvoji duplu krunu po prvi put posle 14 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

IVANIĆ JE CAR U ŽIVOTNOJ JE FORMI. VRATIO MU SE SADA I MAGICO PA ĆE U TANDEMU ČUDA PRAVITI. ZVEZDA IMA TIM NAJJAČI SIGURNO U ZADNJIH ČETVRT VEKA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija