• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

18:00

NOVA ZVEZDINA KATASTROFA! Baskonija obrukala crveno-bele! /VIDEO/

Crvena zvezda

NOVA ZVEZDINA KATASTROFA! Baskonija obrukala crveno-bele! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su šesti vezani poraz u Evroligi pošto ih je u Vitoriji savladala Baskonija sa 87:67 (21:16, 27:11, 18:21, 21:19) u okviru 26. kola Evrolige

Utisak je da je moralo i moglo bolje! Detalji su koštali Zvezdu izuzetno ubedljovog poraza, posle poena Dobrića i Voldena crveno-beli su bili na -13, ali je usledio novi strahovit pad, te je Baskonija upisala laku pobedu - 87:67 (21:16, 27:11, 18:21, 21:19). 

Već posle prve čevtvrtine bilo je jasno da će se Zvezda provesti kao "bosa po trnju" u Fernando Buesa Areni, ali je odnos i način na koji su izgubili crveno-beli razočaravajuć. Bez energije i volje za nadmudrivanjem i nadigravanjem. 

 

 

Baskoniju je do pobede predvodio Jusufa Fol sa 20 poena, Luka Vildoza i Rokas Gedraitis postigli su po 14, dok je Ahile Polonara stao na 12. U timu Crvene zvezde Džordan Lojd je postigao 14, a Uskoković i Davidovac po osam. 

Baskonija - Crvena zvezda 87:67 (21:16, 27:11, 18:21, 21:19)

Hala: Fernando Buesa Arena      Sudije: Rižik, Paternik, Tepenie 

Baskonija: Raiste 5, Voldoza 14, Džekiri 8, Henri 3, Sedekerskis 2, Diop, Fol 20, Piters 9, Dragić, Gedraitis 14, Polonara 12, Kuruks. 

Crvena zvezda: Volden 10, Lojd 14, Uskoković 8, Davidovac 8, Lazić, Radanov, Dobrić 9, Simonović 3, Jagodić-Kuridža 6, Simanić, Kuzmić 9. 

Tok meča:

Četvrta četvrtina: 

37. minut - Ponovo je +20 za Baskoniju, zakucava Ahile Polonara, a na drugoj strani blokira Ognjena Kuzmića. Pravi košmar za crveno-bele! 

34. minut - Pogodio je Kori Volden uz faul Mustafe Fola, ali ponovo katastrofalna reakcija crveno-belih. Stigli su izabranici Dejana Radonjića na -13, ali su Polonara i Piters poenima Baskoniju ponovo odveli na +28 - 76:58!

32. minut - Laki poeni za Ognjena Kuzmića na startu poslednje deonice - 67:53!

Treća četvrtina: 

30. minut - Trojka Ognjena Dobrića uz faul, a potom i Kori Volden polaže i dobija dodatno slobodno bacanje. Taman se činilo da Zvezda može do povratka u meč, a onda je Pjerija Henri prošao i položio  uz ličnu grešku Marka Simonovića - 66:48!

28. minut - Pogađa lepo Aleksa Uskoković posle prodora, sa druge strane promašaj Dragića - 63:42!

26. minut - Održava Baskonija prednost stečenu u prvom poluvremenu, Zvezda ne uspeva da veže dve dobre odbrane, nakon poena Henrije rezultat je 61:40!

24. minut - Nije dugo trajala dobra igra crveno-belih. Vildoza kažnjava dva loša napada Zvezde i ponovo je 21 razlike za Baskoniju - 54:33!

22. minut - Otvara Dejan Davidovac sa dve trojke treću deonicu, Zvezda se rezultatski vraća - 48:33!

Druga četvrtina: 

20. minut - Trojka Džordana Lojda pred kraj prvog poluvremena, ali vraća to Luka Vildoza sa druge strane. Katastrofalne dve četvrtine Crvene zvezde u Vitoriji - 48:27!

18. minut - Prekida Dejan Davidovac seriju Baskonije poenima sa poludistance, ali novi koš za Vildozu. Zvezda se ozbiljno muči i u odbrani, ali i u napadu - 46:22!

16. minut - Ostaje Zvezda na samo četiri poena u drugoj četvrtini posle skoro sedam minuta igranja, poenitra sada Luka Vildoza iz kontre uz faul Baskonija je na +22 - 42:20!

 

 

14. minut - Nastavlja se mlako izdanje crveno-belih u Fernando Buesa Areni! Pogađa trojku sada Alek Piters, raste prednost domaćina - 34:20!!

12. minut - Ponovo crveno-beli deluju loše na startu četvrtine. Vezuje Baskonija četir poena iz Zvezdinih grešaka - 25:16!

Prva četvrtina:

10. minut - LOOOOOJD! Raspucala se Crvena zvezda u drugom delu prve četvrtine - 21:16. Gotov je uvodni kvartal!

8. minut - Vezala je četa Dejana Radonjića dva dobra napada, prvo je Kuzmić upisao prve poene na meču, a potom je i Džordan Lojd poentirao - 19:10! 

6. minut - Trojka za crveno-bele, cepa mrežicu Marko Simonović posle sjajne akcije - 14:6!

4. minut - Četiri vezana promašaja u jednom napadu Crvene zvezde, koristi to Gedraitis i poentira sa druge strane, raste prednost domaćina - 12:3!

2. minut - Loše je defanzivno Crvena zvezda otvorila meč, Ognjen Kuzmić u ranoj fazi napravio je već dva faula i morao odmah na klupu, sa druge strane laki poeni Džordana Lojda, ali vraća to Luka Vildoza - 8:2!

18:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 26. kola Evrolige između Baskonije i Crvene zvezde. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Volim crno bele

pre 3 godine

Hahaha?niko Covica ne usutka kao oni?‍♀️Od njega ni traga ni glasa vec duze vreme??‍♀️

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija