• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2021

19:19

MOJ SIN JE SKANDIRAO "TATA NEMA POJMA"! Bivši golman Crvene zvezde i Partizana otkrio anegdotu sa derbija

Crvena zvezda

MOJ SIN JE SKANDIRAO "TATA NEMA POJMA"! Bivši golman Crvene zvezde i Partizana otkrio anegdotu sa derbija

Podeli vest

Legendarni srpski vaterpolo golman Denis Šefik otkrio je anegdotu iz vremena kada je nosio kapicu Crvene zvezde

Zbog toga što je branio boje crveno-belih, Šefik je imao problema sa sinom Davidom, koji navija za Partizan, baš kao i golman koji to nikada nije krio.

Pamtim da sam imao ozbiljnih problema sa sinom. On nije hteo da dolazi na utakmice, a na jednom meču je došao tako što se obukao sav u crno-belo i došao na Taš. Znam da sam "umro od smeha" kada sam ga video. Svi su znali da je moj sin i bio je velika atrakcija. Sećam se da su ga vođe navijača Zvezde zezale, ali nije bilo nikakvih problema - rekao je legendarni golman za "TV Arena sport".

Foto: Tanjug

Denis Šefik i Andrija Prlainović

Nastavio je u istom ritmu.

Radovao se kada Partizan da gol i kada je odbranim. Kod rezultata 4:3 za Partizana počeo je da skandira "tata pojma nema". Finale Kupa na Banjici nije hteo da gleda, otišao je na Kopaonik - poručio je Šefik.

Šefik je za Crvenu zvezdu nastupao od 2012. do 2015. godine, a pre toga je u tri navrata bio član Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija