• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2021

15:07 >> 16:59

PAVKOV REŠETA I NE STAJE! Zvezdin DŽOKER rešio DERBI u Senti! /VIDEO/FOTO/

Crvena zvezda

PAVKOV REŠETA I NE STAJE! Zvezdin DŽOKER rešio DERBI u Senti! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC sa 3:1 (0:0) u 25. kolu Linglong Superlige Srbije

Pravi fudbalski praznik u Senti, prava je šteta što navijači iz Bačke nisu mogli da gledaju atraktivnu utakmicu dva ofanzivna rivala! Namučio je TSC pošteno Crvenu zvezdu, ali četa Dejana Stankovića ima mnogo aduta! Na kraju novi trijufm crveno-belih - 3:1! 

Foto: Starsportphoto

Domaćin je bio konkretniji rival u prvom poluvremenu, TSC je pretio iz svih oružja, Zvezda je imala inicijativu, ali nije uspevala da probije bedem ispred gola Nenada Filipovića.

Posegnuo je Dejan Stanković za izmenama već posle prvih 45 minuta, a na teren su istrčali Gelor Kanga, Slavoljub Srnić i Milan Pavkov. 

Foto: Starsportphoto

Nije dugo trebalo Pavkovu da zatrese mrežu TSC-a pošto je u 54. posle lepe asistencije Mirka Ivanića zatresao mrežu. Delovalo je da Zvezda ima sve u svojim rukama, ali je Đuro Zec pobegao Milanu Gajiću koji ga je srušio u kaznenom prostoru. Sudija Simović pokazao je na belu tačku i poslao Zvezdinog beka na hlađenje. 

Uspeo je Nenad Lukić sa bele tačke da izjednači, ali nije dugo trajala radost TSC-a pošto je samo deset minuta kasnije Tomanović skrivio penal i zaradio isključenje. Kanga je uz dosta problema savladao Filipovića. 200 sekundi kasnije Pavkov je drugim golom na meču rešio pitanje pobednika, ovoga puta asistent je bio rezervista Srnić. 

Nije uspeo TSC do kraja da pripreti crveno-belima, te je Mladen Krstajić doživeo prvi trenerski neuspeh na klupi tima iz Bačke Topole. 

TSC - CRVENA ZVEZDA 1:3 (0:0)

Strelci: Lukić 58 - Pavkov 54, 71, Kanga 68

Stadion: Gradski stadion Senta  Sudija: Novak Simović

TSC: Filipović – Petković, Damjanović, Babić, Petrović – Stanojev, Tomanović, Banjac, Zec – Lukić, Đakovac. Trener: Mladen Krstajić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Degenek, Milunović, Rodić – Sanogo, Petrović – Nikolić, Katai, Ivanić – Ben. Trener: Dejan Stanković .

Tok meča:

Drugo poluvreme:

95. minut - Utakmica je gotova! 

90. minut - Igraće se još četiri minuta! 

82. minut - Imao je Pavkov sada veliku priliku za het-trik, ali je loše napadač crveno-belih zahvatio loptu, ostaje 1:3!

76. minut - Uvodi defanzivne adute sada Dejan Stanković umesto Ivanića i Rodića na terenu su Marko Gobeljić i Radovan Pankov. 

71. minut - GOOOOOOOOL! Ponovo Pavkov! Lepo je prošao Slavoljub Srnić, a golgeter crveno-belih nastavlja da rešeta iz svih pozicija - 1:3!

68. minut - GOOOOOOOL! Crvena zvezda ponovo vodi, strelac je Gelor Kanga. Imao je Nenad Filipović loptu, ali je Gabonac snažno šutirao i uspeo da savlada golmana domaćih. Isključen je kapiten domaćih Tomanović zbog prigovora!

68. minut - Penal sada za crveno-bele! Srušio je Tomanović Mirka Ivanića, te je sudija Simović pokazao na belu tačku! 

63. minut - Velika prilika za TSC, sevnula je kontra domaćina, ali je dobro reagovao Miloš Degenek i presekao završni pas Juga Stanojeva! 

58. minut - GOOOOOOL! Pogađa Nenad Lukić sa bele tačke, ponovo je nerešeno u Senti - 1:1!

57. minut - Crveni karton i penal za TSC! Prošao je Đuro Zec pored Milana Gajića koji ga je oborio u petercu i dobio direktno isključenje!

54. minut - GOOOOOL! Povela je Crvena zvezda golom Milana Pavkova posle sjajne asistencije Mirka Ivanića - 0:1!

46. minut - Trostruka izmenu u Crvenoj zvezdi. U svlačionici su ostali Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Aleksandar Katai, a na terenu su Kanga, Srnić i Milan Pavkov!

Prvo poluvreme:

45. minut - Igraće se još pet minuta u prvom poluvremenu pokazao je pomoćni sudija.

44. minut - Još jednom mora da reaguje medicinski tim, sada je Nemanja Milunović dobio udarac u glavu. Štoper Zvezde mora van terena zbog krvarenja.

40. minut - Nova akcija TSC-a, sada je Đuro Zec prošao i uposlio Lukića, ali je Borjan dobro odreagovao.

37. minut - Fantastičan pokušaj Veljka Nikolića i još bolja odbrana Nenada Filipovića. Šutirao je Zvezdin kreativac sa dvadesetak metara, ali je golman TSC-a lepo odreagovao.

34. minut - Najbolja prilika za Zvezdu u dosadašnjem delu meča. Gajić je dobro prošao po desnoj strani i uposlio Ivanića, ali je lopta otišla preko gola.

Foto: Starsportphoto

32. minut - Uzvraćaju sada crveno-beli preko Milana Rodića, ali od svega samo korner za Crvenu zvezdu.

30. minut - Nova velika prilika za domaće, sada je Jug Stanojev šutirao sam jedanaest metara, ali je njegov udarac izblokirao Degenek!

25. minut - Crvena zvezda u dosadašnjem delu meča bez prave prilike. Sada je Mirko Ivanić pokušao da pronađe Bena u kaznenom prostoru rivala, ali je bilo previsoko - 0:0!

20. minut - Sve je opasniji TSC u poslednjim minutima. Dobio je dobru loptu Jug Stanojev, ali je Borjan izleteo i sačuvao svoj gol. Od svega samo korner za domaćina - 0:0!

16. minut - Velika prilika za TSC! Sjajno je Banjac pronašao Tomanovića na petercu, ali je Milan Gajić sjajno reagovao na liniji i spasio siguran gol, ostaje 0:0!

12. minut - Pokušao je Aleksandar Katai sa distance da ugrozi gol Nenada FIlipovića, ali je lopta otišla daleko od gola - 0:0!

8. minut - Nepažljiv start Slavka Damjanovića, dobija štoper domaćih i žuti karton nakon oštrog faula nad Milanom Gajićem,  slobodan udarac za crveno-bele - 0:0!

7. minut - Prva neprijatnost pred golom Milana Borjana. Lepo su fudbaleri TSC-a kombinovali ispred šesnaesterca Crvene zvezde, Banjac je uposlio Nenada Lukića, ali je napadač domaćina bio u ofsajdu. 

Foto: Starsportphoto

5. minut - Uvodno "opipavanje" snaga u prvih pet minuta, Zvezda ima terensku inicijativu, dok TSC-a za sada vreme svoju šansu iz kontre. 

2. minut - Nezgodan sudar glavama Babića i El Fardu Bena. Lošije je prošao štoper TSC-a koji će u nastavku meča igrati sa povezom preko čela. 

1. minut - Utakmica je počela, sa centra kreće ekipa TSC-a!

15.06 - Trener Dejan Stanković nio je primoran da promene u poslednji čas.  Pošto Dijego Falćineli ima temperaturu, Ben će biti špic, a od starta će zaigrati Aleksandar Katai.

15:05 - Dobro došli na Informer.rs koji će uživo pratiti prenos utakmice 15. kola Linglong Superlige Srbije između TSC-a i Crvene zvezde. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija