• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2021

22:35

BIO JE ČIST PENAL ZA TSC! Stankovićev GOSPODSKI potez!

Crvena zvezda

BIO JE ČIST PENAL ZA TSC! Stankovićev GOSPODSKI potez!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nadigrali su TSC sa 3:1 u 25. kolu Superlige Srbije

Meč je obeležio Milan Pavkov sa dva gola, ali je jednu od glavnih uloga imao i sudija Novak Simović koji je sa dva penala i dva crvena kartona uticao na dešavanja na terenu. 

Ipak, trener crveno-belih Dejan Stanković ističe da je penal bio čist kao suza. 

- U prvom poluvremenu ništa nismo ispoštovali od onog što smo se dogovorili. Dešava se i to. Raduje me reakcija igrača u drugom poluvremenu, uspeli smo sa izmenama da podignemo ritam. Nismo pali, i kada smo dobili penal i crveni karton. Bio je penal i bio je crveni karton. Opet smo posle toga dodali gas, kao na utakmici protiv Milana. Ali ne bih voleo da imamo minus faze kako bismo ulazili u plus. Ne sme da nam se dešavaju banalne greške, one nisu deo nas. Za drugo poluvreme kapa dole, delovali smo kako smo morali od početka. Na greškama se uči. Sad ćemo analizirati prvo poluvreme i znati šta ne smemo da radimo - rekao je Stanković za klupsku televiziju i dodao. 

- Mi nemamo vremena da radimo. Samo igramo i odmaramo se. Tako je veći duži period. Nema vremena za dodatni rad, moramo da vodimo računa o oporavku i povredama. Sada nas čeka rođendan i meč protiv vrlo dobre ekipe Čukaričkog. Danas smo igrali protiv petog, sad nas čeka treći. Čuka se pokazuje kao ozbiljna ekipa, uvek su u vrhu. Nadam se da nam se neće dešavati ovakvi ulasci u utakmicuMi nemamo vremena da radimo. Samo igramo i odmaramo se. Tako je veći duži period. Nema vremena za dodatni rad, moramo da vodimo računa o oporavku i povredama. Sada nas čeka rođendan i meč protiv vrlo dobre ekipe Čukaričkog. Danas smo igrali protiv petog, sad nas čeka treći. Čuka se pokazuje kao ozbiljna ekipa, uvek su u vrhu. Nadam se da nam se neće dešavati ovakvi ulasci u utakmicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ddddd

pre 3 godine

Posle Zvezde Partizan je najgori tim Evrope u kosarci!!! mada se Partizan ne moze smatrati ni timom realno to je jedna grupa gradjana koja se ponasa kao da je dosla na eskurziju!! platu im ne treba dati!!!

aco

pre 3 godine

znate li vi sta je gospodin sa velikim G ON BI REKAO ZA NAS NIJE POSTOJAO NI BIO PENAL tada bi doticni bio gospodin ovako ovako nista kao i vi suti i muti

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija