• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2021

18:21

BEOGRAD JE CEO CRVENO-BEO! Delije širom prestonice proslavljaju Zvezdin rođendan /VIDEO/

Crvena zvezda

BEOGRAD JE CEO CRVENO-BEO! Delije širom prestonice proslavljaju Zvezdin rođendan /VIDEO/

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda osnovan je 4. marta 1945. godine, pa danas proslavlja 76. rođendan. Tim povodom su Delije napravile pravi spektakl po Beogradu

Za razliku od prethodnih godina kada su najvatreniji navijači šampiona Srbije rođendan voljenog kluba proslavljali na "Marakani", ovog puta to nije mogao da bude slučaj zbog situacije sa koronavirusom.

Umesto toga, pristalice šampiona Srbije su širom prestonice puštale crvene i bele dimove.

Video snimak spektakla u režiji Delija se odmah pojavio na internetu.

Vi ga možete pogledati u nastavku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koroman

pre 3 godine

Presesce im rodjendan ako propeva Kokeza i ekipa koja je namestila 4 poslednja prvenstva za fkcz .

Sale

pre 3 godine

Lepo je to, ali proverio bih ko to finansira! Toliki vatrometi, koreografije na stadionu..... to brate debelo košta. Balon košta 5 dinara, puta 30000 balona, kvadratni metar platna puta stotine kvadratnih metara, vatromet 2 do 3000€,......! A fešte bar jednom nedeljno, čak i doček posle pobede u Novom Pazaru. Čestitam praznik Zvezdi, ali račune na videlo.

hm

pre 3 godine

zato na svo ovo zagadjenje jos vise ceo grad smrdi na dim? cujem bio i neki pozar na nbg, trava se zapalila, sama od sebe izgelda, da nije od baklje? oce neko da pohapsi ove zbog remecenja javnog reda i mira?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija