• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2021

21:29

ZVEZDIN PROMAŠAJ DECENIJE NAŠAO "UHLEBLJENJE"! Klub ga OTERAO posle samo tri utakmice!

Crvena zvezda

ZVEZDIN PROMAŠAJ DECENIJE NAŠAO "UHLEBLJENJE"! Klub ga OTERAO posle samo tri utakmice!

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde Žonatan Kafu pronašao je novi klub

Kada je Crvena zvezda u sezoni 2018/2019. izborila učešće u Ligi šampiona, klub iz Ljutice Bogdana ekspresno je reagovao i kao najzvučnije pojačanje doveden je Žonatan Kafu iz Bordoa. 

Brazilac je dve godine kasnije skoro sam eliminisao crveno-bele u dvomeču protiv Ludogoreca, dok je još igrao za bugarskog šampiona.

Foto: starsport

Ipak, karte se nisu poklopile, te je Kafu u Zvezdi na devet mečeva postigao samo dva gola, te crveno-beli nisu odlučili da ga otkupe od francuskog tima. Po povratku u Bordo više niko nije računao na njega, te je morao da traži druge opcije. 

Nakon Beograda Kafu se oprobao u Al Hazemu, ali se ni tamo nije snašao, te se vratio u domovinu i potpisao za Korintijans.

Brazilsi velikan nije bio zadovoljan igrom Kafua koji je za samo tri utakmice razočarao upravu, te je sada prosleđen na pozakmicu u Kujabu, novog člana Serije A. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija