• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2021

17:47

SJAJNA AKCIJA! Stanković i Gajič posetili Sigurnu kuću za dan žena

Crvena zvezda

SJAJNA AKCIJA! Stanković i Gajič posetili Sigurnu kuću za dan žena

Podeli vest

Crvena zvezda iz godine u godinu nastavlja da pokazuje veličinu, naš klub učestvovao je u brojnim humanitarnim akcijama. Drugu godinu zaredom, predstavnici Crvene zvezde na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem posetili su Sigurnu kuću, kako bi 8. marta ukazali na važnost borbe protiv nasilja u porodici. Strateg srpskog šampiona, kao i fudbaler Milan Gajić ulepšali su praznik ovim hrabrim ženama

- Sa velikim zadovoljstvom smo došli ovde, najmanje što možemo da učinimo je da ovim divnim ženama čestitamo 8. mart, da vide da mislimo na njih. Svim damama želim da budu srećne ne samo na 8. mart negó do kraja života. Ovim damama ovde sa decom želim da istraju i budu jake i što pre se vrate u normalan život jer to zaslužuju. Ne verujem da je neko rođen da bi patio i skrivao se od nekoga. Crvena zvezda uvek misli na velike sitnice kako bi ovo nazvao, i da nikad nije propuštala akciju da stane u prve redove, da se oglasi za one kojima je pomoć najpotrebnija. Godinu dana sam u klubu ovo je drugi 8. mart, i druga akcija za Sigurnu kuću. Tu smo na raspolaganju i uvek ćemo bit isa velikim srcem – naglasio je Stanković.
 

Rukovodilac Sigurne kuće Zorica Domošljan rekla je da je svaki dan 8. mart i da žene ne treba da trpe nasilje već da se izbore za svoja prava.

- Hvala na poseti i poklonima Crvenoj zvezdi i kompaniji Mocart, zaista nam to mnogo znači. Nama je pomoć konstantno potrebna jer lokalne samouprave nemaju dovoljno sredstava za naše finansiranje. Mi trenutno imamo problema manjka prostora, nadamo se da ćemo u narednom periodu obezbediti bolje uslove za naše korisnice – rekla je Domošljan. 


 
Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić, čestitao je svim damama 8. mart, i skrenuo pažnju na problema svakodnevnice u kom se žene nalaze. 

- Trudimo se da svakim našim gestom ukažemo na probleme sa kojima se ove žene susreću. Nadam se da će ih u budućnosti biti sve manje. Iskoristili smo ovaj trenutak da skrenemo pažnju na taj detalj. Prema ženama se treba ophoditi kao da je svaki dan 8. mart, iako je dan žena i treba posebno naglasiti ovaj dan, ličnim primerom trebamo da pokažemo da žene pored nas trebaju da se osećaju svakog dana kao da je 8. mart – rekao je Milan Gajić, desni bek Zvezde i član "zlatnih orlića" sa Novog Zelanda, koji se nedavno našao i na spisku novog selektora Dragana Stojkovića Piksija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija