• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. Nedeljković

05.02.2020

10:08

OTKRIVENO ZAŠTO JE STANKOVIĆ MISTER! Borjan već planira život posle fudbala, pričao i o Milojeviću, kapitenskoj traci, odlasku... (VIDEO)

Crvena zvezda

OTKRIVENO ZAŠTO JE STANKOVIĆ MISTER! Borjan već planira život posle fudbala, pričao i o Milojeviću, kapitenskoj traci, odlasku... (VIDEO)

Podeli vest

Spekulisalo se da će Milan Borjan ove zime napustiti Crvenu zvezdu, ali novi kapiten na oduševljenje delija ostaje na "Marakani" i otkriva da polako razmišlja o životu posle fudbala

Vidim sebe kao trenera u budućnosti. Završio sam B licencu. Učio sam kroz karijeru od mnogih trenera. Pratim razvoj fudbala, Dule Gašić mi mnogo pomaže (trener golmana Crvene zvezde). Radimo mnogo analiza. Zadovoljstvo je raditi sa njim. Videću hoću li raditi sa golmanima ili kao šef stručnog štaba - otkrio je Borjan.

Iskusni čuvar mreže već predstavlja produženu ruku Dejana Stankovića. Uverili smo se pre nekoliko dana tokom prirpemne utakmice.

- Uvek volim da pričam, kao golman imam najbolji uvid u situaciju na terenu. To radi svaki golman. Dejan Stanković  je uneo mnogo svežine. Radi se na novim taktičkim zahtevima. Ekipa se privikava na sve to. Noge su malo teške, ali ide to u dobrom smeru.

 

GOBELJIĆ RASPAMETIO "DELIJE": Menjam pet golova za JEDAN PARTIZANU!

ZVEZDA OSTALA BEZ SANOGA! Veliki peh za novog fudbalera srpskog šampiona!

 

Od zdravlja zavisi...daće Bog
 

Mogao bi Milan Borjan da bude na golu Kanade na SP 2026.godine.

- Sve zavisi od zdravlja, ako sve bude kako treba, daće Bog… Isto važi i za mene u Zvezdi, zavisi od zdravlja, uprave. Za sada sam tu, srećan sam i nasmejan sam i samo ovako da nastavim.

Novog trenera fudbaleri oslovljavaju sa Mister.

- To je bio jedan od njegovih zahteva. Tako zovu trenere u Italiji.

Kada je Marko Marin prodat u Saudijsku Arabiju, kapitenska traka se preselila na ruku Milana Borjana, dileme nije bilo.

- Velika je čast to za mene. Veliki igrači su ovde igrali i nosili traku. Nadam se da ću ovaj tim predvoditi do duple krune. Vest sam saznao iz novina. Šalim se, bio sam presrećan. Ali negde sam to i očekivao. Nas dvojica, trojica smo od početka ove ere u klubu.

Foto: Informer

Milan Borjan

 

Novi trener uneo je nove stvari u ekipu.

 Deki mister je uneo svežinu, uneo je dosta taktike i novih zahteva. Ekipa se još prvikava na sve to. Malo su noge umorne od napornog rada. Noge su malo teške. Sad kad se vratimo
imaćemo dva, tri dana slobodno, da odmorimo i pripremimo se nakon toga za prvo kolo. 

Veruje Brojan sa Stanković može da bude jednako uspešan kao Vladan Milojević.

Naravno da može, samo treba imati tu veru i želju u ono što radite. Trener nam to stalno priča.

BUKTI RAT! Vuletić ekspresno odgovorio Dumniću: Našao je oprobani recept sa navijačke šipke...

(VIDEO) MRKELA OTKRIO ZVEZDINE PLANOVE! Radi se na odlasku dva igrača, Ben hoće više para, Sanogo čeka novi pregled!

 

Na pitanje ko je bio najbolji igrač Milojevićeve ere, golman kaže:

- To je Vladan Milojević. Čovek nam je svima bio kao otac. Veliki trener i psiholog. Doneo je neverovatne stvari. Njegova je zasluga što je dve godine zaredom u Srbiji igrana Liga šampiona.

A, najbolji golman Zvezde u ovom veku?

- Ja! Šalim se malo. Zvezda je imala mnogo vrhunskih golmana, meni je drago što sam ostavio trag.

Foto: Starsportphoto

 

 

Pričao je Borjan i o prelaznom roku, spekulisalo se o ponudama iz Arabije, Nemačke...Kako stvaro stoje karijeru bi mogao da završ

- Svašta se tu dešavalo. Kada sam potpisao novi ugovor, rekao sam da želim da ostanem ovde. Porodica mi uživa, dete mi ide u vrtić. Imam 32 godine, nisam hteo da se privikavam na novi život. Bilo je konkretnih ponuda iz Arabije i Dubaija, priče oko Štutgarta. Ali ovde sam nekako srećan. Budim se nasmejan. 

Foto: Beta

 

 

Ne zaboravlja penale iz Kopenhagena.

- Stalno, sa sinom Filipom. On se raduje kao da utakmica ide u direktnom prenosu, stalno viče: "Tata je odbranio penal". Zna da skine majicu i navija.

Milan Borjan je primer kako je fudbal nepredvidiva stvar. 

Fudbalski put je čudan, održala me je želja. Sa Terzićem sam nekoliko puta razgovarao da dođem u Zvezdu, kada su Lalatović i Božović bili treneri. Bio sam otvoren i rekao da hoću još malo da pokušam u inostranstvu. Kockice su se poklopile i eto, došao sam.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija