• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2020

10:07

"DELIJE" OVO NISU ZNALE! Posle ovoga Rodić će biti HEROJ u očima navijača, zbog Zvezde je uvek spreman na sve!

Crvena zvezda

"DELIJE" OVO NISU ZNALE! Posle ovoga Rodić će biti HEROJ u očima navijača, zbog Zvezde je uvek spreman na sve!

Podeli vest

Levi bek Crvene zvezde Milan Rodić nema pravu zamenu u timu... Povremeni reprezentativac Srbije mnoge velike utakmice igrao je povređen. Uvek je tim bio ispred svega

Poslednji večiti derbi igrao je sa mnogo problema.

- Javnost to ne zna. Ne želim nikome da se pravdam što sam izašao, i što nisam mogao da izdržim do kraja. Prilikom jedne duge lopte u Inđiji znao sam da mi je mišić oštećen. Toliko sam bio nervozan da sam pojedinim prijateljima rekao odmah posle meča ‘da sam u banani’, da ću teško na Partizan - rekao je Rodić za "Mozzarsport".

Nastavio je u istom ritmu.

- Onda sam otišao u Split kod jednog doktora koji mi je već mnogo puta pomagao. I izašao sam na teren. Rovit i načet, sa spoznajom da ne smem da udarim dugu loptu. Onaj ko je igrao fudbal zna koliko je teško to opterećenje. Ali sam izdržao i ne žalim se. Kao što ni ne očekujem medalju za sve što sam do sada pružio. To je Crvena zvezda, to takav klub traži od tebe. Kao što sam propustio barem pet velikih utakmica, pošto nisam mogao. Sve sam imao neke glupe povrede. I igrao sam sa njima barem pet utakmica.

LIGA EVROPE JE PO MERI! Terzić: Ljudi zaboravljaju gde je Zvezda bila!

On je 2017. godine, protiv Krasnodara igrao povređen.

Polomio sam prst na nozi u Pragu. Tamo u Krasnodaru nisam mogao da igram. Ovde sam morao pod injekcijama. Izdržao sam 60 minuta. Tu povredu sam kasnije dugo vukao. Otvorila se rana, pa je loše zarastao taj prst. Onda je ovaj do njega snosio posledice. Morao sam da propustim meč u Kelnu. Eto, i to mi se dešavalo u Zvezdi.

I protiv Olimpijakosa je imao mnogo problema. Izašao je iz igre, a onda je Žander napravio veliku glupost.

- Nisam stvarno više mogao.  Imao sam povredu butnog mišića, tu pored gluteusa. Počeli su grčevi da me hvataju duž cele noge. Pakao od bolova, cela noga skoro paralisana. Nisam, nisam mogao. Pamtim tu utakmicu dobro. Bili smo u kontroli, imali su šanse preko El Arabija, ali smo ih paralisali dobrom defanzivom. Imam utisak da nam ne bi dali gol još sat vremena. Poznajem ovu ekipu. Baš zato sam hteo da uđe neko svež. Da ih još malo umrtvimo. Šef se odlučio za Žandera, koji je bio ne zagrejan. Desio mu se onaj maler, što može svakome. To je taj detalj. Žanderu se to desilo, mada ja tvrdim da on ima ozbiljan kvalitet. Opasan, dug korak, ali više je levo krilo nego bek - zaključio je Rodić.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija