• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2020

11:59

"DELIJE" GA GODINAMA ČEKAJU! Kuzmanović zagrejao maštu navijača: Možda Dekija više neću zvati "kapiten"!

Crvena zvezda

"DELIJE" GA GODINAMA ČEKAJU! Kuzmanović zagrejao maštu navijača: Možda Dekija više neću zvati "kapiten"!

Podeli vest

Zdravko Kuzmanović u Zvezdi? Iskusni vezista je rešio da podgreje maštu navijača

 Ovog leta Srbinu rođenom u Švajcarskoj ističe ugovor sa Bazelom i sve su jače glasine da bi mogao da obuče crveno-belo.

- Slali su mi prijatelji te tekstove i pitaju me da li stvarno dolazim u Zvezdu. Nije nikakva tajna da ceo život navijam za Zvezdu i da mi je porodica zvezdaška, ali nemam ništa što bih rekao na tu temu. Na leto ću biti slobodan igrač, a u fudbalu je sve moguće. Otvoren sam za svaki razgovor - rekao je za Kurir Zdravko Kuzmanović.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković i iskusni vezista bili su saigrači u dresu Intera.

- Da, ništa neobično za fudbal. Ako bi se to desilo, prestao bi da bude za mene Deki kapiten, zvao bih ga "mister" i to je to. Nema tu mnogo filozofiranja. Mislim da je u Zvezdi brzo pokazao autoritet i znanje, tako da je već dobio poštovanje koje zaslužuje - zaključio je Kuzmanović.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija