• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2020

16:59 >> 20:06

TRANSFER KOJI MARAKANA NE PAMTI! U Zvezdu stiže bivši napadač Mančestera i Fergusonov đak!

Crvena zvezda

TRANSFER KOJI MARAKANA NE PAMTI! U Zvezdu stiže bivši napadač Mančestera i Fergusonov đak!

Podeli vest

Nekadašnji napadač Mančester junajteda Frederiko Makeda, godinama unazad brani boje Panatinaikosa, međutim, prema informacijama iz Grčke, ovaj nekada veliki potencijal svetskog fudbala na meti je Crvene zvezde

Makeda je u sezoni 2008/2009 dobio šansu kao tinejdžer u Mančester junajtedu, a legendarni Ser Aleks Ferguson ga je u meču sa Aston Vilom bacio u vatru, što je Makeda na pravi način iskoristio i postigao pobedonosni gol za 3:2!

(VIDEO) TOG DANA MARAKANA JE "EKSPLODIRALA"! Kanga BOMBAREDER se vratio u Zvezdu, a njegova GOLČINA Krasnodaru ostaće večno zapamćena!

Kasnije, dok je bio u Mančesteru, uglavnom je išao na pozajmice u Kvins Park Rendžers, Sampdoriju, Štutgart, Donakester i Birmingem. Zatim je prešao u Kardif koji ga je takođe jednu sezonu poslao na pozajmicu u Noritngem Forest.

 

Potom je 2016. Makeda odlučio da se vrati u rodnu Italiju gde je dve ezone proveo u Novari, da bi 2018. potpisao ugovor sa Panatinaikosom. Za atinski klub je prošle sezone na 37 utakmica 15 puta postizao golove, a bio je i drugi na listi najboljih strelaca grčkog šampionata. Za Pantinaikos je odigrao ukupno 59 utakmica i postigao 24 gola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija