• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2020

15:30

OZBILJNI PROBLEMI ZA ZVEZDU! Vezista neće da ide iz Beograda, NIJE PRIJAVLJEN ZA SUPERLIGU, a primaće 500.000 EVRA!

Crvena zvezda

OZBILJNI PROBLEMI ZA ZVEZDU! Vezista neće da ide iz Beograda, NIJE PRIJAVLJEN ZA SUPERLIGU, a primaće 500.000 EVRA!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zveda susreće se sa ozbiljnim problemom koji im pravi vezista Hose Kanjas jer ne želi da ode iz Beograda dok ne dobije ponudu koja je ista kao ona koju je prošlog leta dobio od šampiona Srbije

 

Kako piše "Maxbesport" od decembra meseca, Kanjas nije odigrao ni minuta u dresu crveno-belih. Iako je stigao u klub kao veliko pojačanje iz grčkog PAOK-a i kao igrač sa zavidnim iskustvom igranja u najjačim ligama sveta, Kanjas nije uspeo da pokaže zbog čega je doveden i sada svi sede skrštenih ruku, tražeći najbolje rešenje.

(FOTO) DEFANZIVAC SE OPROSTIO OD ZVEZDE? Ljubimac navijača JEDNOM OBJAVOM najavio odlazak sa Marakane!

A ono je – identična ponuda kakvu sada ima u Crvenoj zvezdi. Naime, Kanjas prema ugovoru ima godišnju zaradu od 500.000 evra, a s obzirom na to da ima 35 godina i zna da mu je karijera pri zalasku, nema problem da sedi i čeka eventualnu ponudu sa druge strane, dok Crvena zvezda i dalje na njegovo ime isplaćuje zaradu.

Foto: Starsportphoto

Kanjas zimus nije pristao da pređe u Ujedinjene Arapske Emirate i Rusiju, pa je Zvezda morala da nastavi da ispunjava obaveze propisanom ugovorom. U prvom delu minule sezone Kanjas je kod trenera Vladana Milojevića odigrao 21 meč i postigao jedan pogodak protiv Mačve za 1.566. minuta provedenih na terenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Docaa

pre 3 godine

Bravo za rukovodstvo. I drugi put ga pustite kući tri meseca. Slomiti debilu noge a od terze i mekele uzeti novac. Sramota koga su sve dovodili. I nikom ništa. 80-tih sam zbog Žive prestao da gledam CZ i sada ću.

tadija64ZEMUN

pre 3 godine

ovaj debil je doveden na preporuku i insistiranje ,jos veceg debila i kvazi"trenera"milojevica,a uz odobravanje terzica i mrkele

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija