• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2020

21:36

HVALI STANKOVIĆA NA SVA USTA! Degenek OTVORIO dušu: Naš "MISTER" je...

Crvena zvezda

HVALI STANKOVIĆA NA SVA USTA! Degenek OTVORIO dušu: Naš "MISTER" je...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su ekipu Libereca sa 5:1 u drugom kolu grupne faze Lige Evrope

Degenek je rekao da je dobra stvar što je Zvezda golom otvorila utakmicu, a da je za kasnije njen mentalitet bio presudan:

- Mislim da nismo očekivali laganu pobedu, očekivali smo moćnu i agresivnu, borbenu ekipu. Trkački jaku i fizički dobru ekipu. Ali odgovorili smo na pravi način, odigrali fenomenalno i preneli sve ono iz pripreme, izveli smo to jedan kroz jedan i eto zato je bilo ovako- rekao je Degenek posle meča.

Foto: Starsportphoto

- Dobra je ovo partija, ne znam da li je i naša najbolja, jeste izuzetno dobra, ali ne znam da li je najbolja. Moramo da probamo da zadržimo nulu, da ne primimo gol. Prvo moramo da se pripremimo u nedelju prvenstvo, pa četvrtak ovde da pokupimo maksimalni broj bodova što možemo da bismo prošli grupnu fazu- istakao je Degenek.

Foto: Starsportphoto

- Ovo je grupa igrača koja je složna, Mister (Dejan Stanković prim. aut) je imao idealan plan igre, "zategao nas je" ozbiljno i na kraju je ispalo kako treba - zaključio je Degenek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 3 godine

Trener zvezde mnogo hvali igrace i ksd igrsju slabo mnigo he popustljiv mora zateknuti disciplinu odgivornost u igri i vise treninga uigravanha kondicija i preziznost vrlo loss

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija