• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2020

12:30

UZBUNA NA MARAKANI, I ON JE POVREĐEN! Šestorica van stroja protiv Genta!

Crvena zvezda

UZBUNA NA MARAKANI, I ON JE POVREĐEN! Šestorica van stroja protiv Genta!

Podeli vest

Crvena zvezda je u katastrofalnim problema pred utakmicu sa Gentom u Ligi Evrope zbog brojnih povreda, a sada je pitanje da li može da računa i na Gelora kandu

Zvezda u Belgiji ima meč loptu, ako pobedi najverovatnije će obezbediti evropsko proleće, ali crveno-beli su osakaćeni brojnim povredama.

Trener Dejan Stanković  protiv Genta  ne možae da računa skoro na pola tima. Najbolji igrač  Aleksander Katai neće igrati zbog povrede tokom reprezentativne pauze, Seku Sanogo ne ide u Belgiju zbog žutih kartona, Milan Rodić ima koronavirus.

Foto: Starsportphoto

 

Pod velikim znakom pitanja su i desni bek Marko Gobeljić koji ima problem sa povredom lista, a sada je na listi i Gelor Kanga, koji se požalio na bol u primicaču. I Željko Gavrić se minulih dana žalio na povredu.

Putujemo na gostovanje bez šestorice standardnih fudbalera: Kataija, Gobeljića, Sanogoa, Rodića, Kange i Gavrića. To ipak ne umanjuje naše planove i želje. Potrebna nam je jedna pobeda do kraja grupne faze da bismo obezbedili još jedno evropsko proleće, a verujem da imamo kvalitet i snagu da je ostvarimo već u Belgiji - kazao je Terzić za Prvu.

Plaćamo ceh i danak velikom broju utakmica, posebno igrači koji nastupaju i za reprezentacije. Kanga se vratio posle dve utakmice u kojima je igrao po 90 minuta, posle dugog puta.  Ne želim da pravim alibi ni sebi ni stručnom štabu. Imamo veliki fond igrača i obaveza Crvene zvezde je da idemo u Gent da pobedimo - istakao je Terzić.

Meč Gent - Zvezda na programu je u četvrtak od 18.55. Zvezda je trenutno druga u grupi sa šest bodova iz tri kola, dok je Gent na začelju bez bodova.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Ako Zvezda pobedi u Belgiji obezbediće evropsko proleće. Uukoliko bi i Hofenhajm savladao Liberec, to bi i matematički bilo osigurano, osim u slučaju da Zvezda ne izgubi od Libereca sa pet golova razlike.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija