• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2020

20:05

(ANKETA) KAKO OBRADOVIĆ DA TRGNE ZVEZDU!? Nedisciplina O'Brajanta skupo koštala crveno-bele!

Crvena zvezda

(ANKETA) KAKO OBRADOVIĆ DA TRGNE ZVEZDU!? Nedisciplina O'Brajanta skupo koštala crveno-bele!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su prvi poraz u ABA ligi ove sezone, pošto ih je Budućnost nadigrala u Beogradu sa 67:65 (20:17, 19:27, 16:12, 10:11)

Ekipa Saše Obradovića u većem delu meča delovala je katastrofalno, a ekipu je po ko zna koji put "iz mrtvih" dizao Dejan Davidovac. Odbrana crveno-belih funkcionisala je dobro, ali je napad bio izuzetno loš. 

Foto: Starsportphoto

Poslednjih nedelja Crvena zvezda imala je vidljivih problema sa organizacijom igre, "gledalo se kroz prste" pošto nije bilo Lengstona Hola zbog, povrede, ali je večeras taj segmet igre bio posebno loš. 

Pitamo Vas da li i kako može Saša Obradović da razmrda Crvenu zvezdu za nastavak sezone?

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 3 godine

Jako je ruzno da sve svaljujemo na jednog igrača. Tačno je da Obrajant ima svojih greski, decko je kasno pristupio timu i nije pripreme odradio a treba da se uklopi. Malo sa pričom o Obrajantu kao glavnom krivcu neki drugi problemi guraju se pod tepih. Za krah zvezde mnogi su krivci. Na kraju krajeva ima vrenena da se neke stvari isprave.po neni plehevi su problem veliki. Hol bas slabo razigrava a to nu je bio najveci kvalitet. Ročesti nije bas u formi hedino mu ostao sut a u odbrani tanak. Volden nije pravi plej.

Srbijanac

pre 3 godine

Za pocetka da prestane da im stalno vice vise da ih bodri... Da Rocesti zajedno u paketu sa Simonovica ode jer samo primaju platu a nista ne doprinose.... Simanicu dati vecu sansu i slobodu u igri i da se dovede jos jedan suter koji ce pomagati kad ne ide Lojdu i ono glavno posle svakog treninga bih svakom naredio da sutira na kos sat vreme iz svih pozicija kako bi namestili ruku..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija