• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2020

13:32

ZVEZDA ZAVRŠILA POJAČANJE! Uskoro potpis na Malom Kalemegdanu!

Crvena zvezda

ZVEZDA ZAVRŠILA POJAČANJE! Uskoro potpis na Malom Kalemegdanu!

Podeli vest

Španski reprezentativac Kino Kolom, želja trenera Saše Obradovića, navodno bi uskoro trebalo da ozvaniči saradnju sa Crvenom zvezdom

Detalji saradnje sa 32-godišnjim Špancem, koji bi popunio upražnjenu poziciju plejmejkera, još uvek nisu poznati. Španski mediji prenose da su pregovori u završnoj fazi i uskoro bi sve trebalo da bude ozvaničeno.

On ove sezone nije u planovima Valensije, pošto nije registrovan za Evroligu, a nije igrao ni u španskom šampionatu. Nedavno je prve utakmice u sezoni odigrao u dresu reprezentacije Španije.

Foto: prinstscreen

Kino Kolom uskoro potpisuje

I dobro obavešteni španski novinar na Tviteru je napisao da se iz Crvene zvezde nadaju da će tokom dana finalizirati dolazak Kina Koloma iz Valensije.

 

 

Karijeru počeo u Saragosi 2006. godine, igrao je još za Fuenlabradu, Estudijantes, Bilbao, Uniks i Bahčešehir. Sa reprezentacijom Španije osvojio je zlato na Svetskom prvenstvu u Kini prošle godine.

Zvezdu  naredne nedelje očekuje dupli program Evrolige, crveno-beli dočekuju u sredi Albu (19.00) i Valensiju u petak (19.00).




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

Dobro pojacanja samo da se brzo uklopi a voleo bih da Teri ostane ali cini mi se ako je tacna informacija da se Noko vraca on je bolja opcija jer radi stvari koje Teri ne radi a to je da vodi loptu inace mi se svidja skocnost koju ima Teri ali zbog taktike lose se koristila... Ako bih birao Simonovica bih menjao osim protiv Fmp nista nije pokazao....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija