• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2021

22:43

ZVEZDA ŽESTOKO OŠTEĆENA!? Lojd FAULIRAN pri šutu!? /ANKETA/VIDEO/

Crvena zvezda

ZVEZDA ŽESTOKO OŠTEĆENA!? Lojd FAULIRAN pri šutu!? /ANKETA/VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u 23. kolu Evrolige, pošto je od njih bio bolji Asvel 78:81

Zvezda se vratila iz velikog deficita, izabranici Dejana Radonjića imali su priliku i za produžetke, ali je Džordan Lojd bio neprecizan iz dva puta! 

Prvi je bio čist šut, ali su kod drugog pokušaja oko Amerikanca bila čak trojica košarkaša Asvela! Sudija je samo odmahnuo rukom i "pobegao" u svlačionicu! 

Prosudite sami, da li je bilo faula ili ne?




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pa nije to

pre 3 godine

jedina greska sudija... vise puta su ostetili Zvezdu... svirali nam nepostojece faulove a kada oni naprave faul ne sviraju...ocigledna direktiva protiv klubova iz zemalja koje po njima nisu elita...

Srbijanac

pre 3 godine

Sve i da jeste ostecena Zvezda je morala da resi utakmicu pre ovog suta. Svi timovi koji su dobili Zvezdu sa kos-dva i 6 nisu briljirali već im Zvezda svojom losom igrom pomogla. Da je igrala za nijansu bolje sad bi trljali ruke i licitirali koji su im dometi. Ima strasan tim sa jakim individualcima ali ovo je timska igra+ sto je izbor igraca ipak promasen jer igraju za sebe ne za klub ciji dres nose a cinjenica da im je najgori igrac(Lazic) kapiten govori kakva im je igra.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija