• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2021

12:57

ZLATANE, IZVINI, SRBIJA TI OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Pomogao je našem narodu kada je bilo najteže, a onda su ga vređali usred Beograda!

Crvena zvezda

ZLATANE, IZVINI, SRBIJA TI OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Pomogao je našem narodu kada je bilo najteže, a onda su ga vređali usred Beograda!

Podeli vest

Neki ljudi zaista imaju selektivno pamćenje, a pitanje je šta su posle svega što se deislo na "Marakani" na utakmici između Crvene zvezde i Milana u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope (2:2)

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama čuje se kako neko u kontinuitetu vređa Zlatana Ibrahimovića, koji nije ni ulazio u igru. 

A, brzo su zaboravili šta je as Milana uradio za Srbiju pre sedam godina.  Dejan Stanković i Zlatan Ibrahimović su veliki prijatelji iz vremena kada su zajedno igrali za Inter, ali malo se zna da je legendarni švedski reprezentativac imao i humana dela pomoći Srbiji i regionu.

Foto: Starsportphoto

Zlatan Ibrahimović na meti prostaka

Trener Zvezde je 2014 . godine, odmah posle velikih poplava pokrenuo kampanju u kojoj je prikupljen novac za izgradnju novih 28 stanova u Obrenovcu, jedno od mesta koje je bilo najjače pogođeno poplavama! 

Srbiji je tada ponogao i Zlatan Ibrahimović. Iako nije želeo da se to sazna, priča o toj pomoći kasnije je "procurela" u javnost i tako se saznalo da je pomogao našem narodu, što mu Srbi nikada neće zaboraviti. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

И ОНДА СЕ НАЂЕ НЕКА СМРДЉИВА КУКАВИЦ ДА ГА ВРЕЂА ИЗ ЛОЖЕ,А НЕСМЕ СИЋИ И РЕЋИ МУ ТО У ЛИЦЕ !!!ПРОТЕРАТИ СА МАРАКАНЕ ЗА СВА ВРЕМЕНА !!!И ОБЈАВИТИ ЈАВНО ИМЕ ''ХЕРОЈА'' ИЗ БУСИЈЕ

Srđan

pre 3 godine

Hoćemo li bar saznati ime tog idiota? Pa kako je moguće da svaki idiot može da sedi u loži Zvezde i prostački vređa domaćinove goste? Gde je bio domaćin kuće i zašto nije odmah tog idiota izbacio naglavačke? Da li je moguće da na stadionu nema policije i redara!? Nije moguće, a to znači da je domaćin odgovoran.

Marko

pre 3 godine

U Hit Tvitu jedino je urednik ovog lista, gospodin Vučićević rekao da je nadjena droga na stadionu Zvezde, dok su pretresali i prostorije stadiona Partizan. Šta se desilo posle toga ?? Pa, ništa. Svi su začutali. O tome ni reči. Taman posla da se otkrije da tamo, takodje, sedi neki Velja nevolja. E. vidite, sada , takodje neće biti otkriveno lice koje je urlalo na Ibru, jer je i taj zaštićen od vlasti baš kao i Velja , zaštićen kao i ona droga sa pomenutog stadiona. Sinoc nije bilo 50.000 ljudi. Hoće mi neko reći da nisu videli ko urla medju tih 50 ljudi.. Svakako da je taj bio pored Terzića, ali .....

Senad

pre 3 godine

Ma takvi ste Srbi, dzabe Vam sve . 70% ste nekulturne seljacine i to je to. Vas su Turci napravili ljudima i jedino ste tada ziveli u miru i sreci, jedino je tada broj Srba rastao, ali dzabe. opet mrzite Turke a volite Ruse i Zapad koji Vas stalno unistavaju i kradu. Toliko

Bibo

pre 3 godine

Ibra je velki humanista ,jedna budala pokvari sve

Popaj

pre 3 godine

Ko si ti koje se izvinjavas u ime Srbije da nisi Patrijarh,,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija