• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

00:01

SUDIJA JE IMAO LOŠE NAMERE! Sudijski ekspert POTVRDIO! Zvezda je ŽESTOKO oštećena u dve situacije!

Crvena zvezda

SUDIJA JE IMAO LOŠE NAMERE! Sudijski ekspert POTVRDIO! Zvezda je ŽESTOKO oštećena u dve situacije!

Podeli vest

Sudijski ekspert Zdravko Jokić je na "TV Arena sport" analizirao spormen situacije sa meča Crvene zvezde i Milana koji je završen rezultatom 1:1 (1:1)

- Sudio je dobro tokom meča, ali su mi dve situacije pokazale da nije imao dobru nameru prema Crvenoj zvezdi. Isključenje Gobeljića i ovaj korner. Ako pričamo o Gobeljiću moram reći da ovo nije žuti karton, a kamoli drugi koji dovodi do crvenog, on mora da bude čist! Sudija je ovde morao da obavi razgovor sa igračem Zvezde i uruči mu poslednju opemenu. 

Foto: printscreen

Isključenje Gobeljića palo je u zaborav nakon sramne oduke da prekine utakmicu iako je Zvezda dobila korner. 

- Instrukcije su da se u ovakvim situacijama vreme produži. Dao je tri minuta nadoknade i to je minimum koji mora da se ispoštuje, ali obično se zbog odugovlačenja igra četiri ili pet. U ovom slučaju igrač Milana mora da dobije žuti karton jer je poneo loptu kako bi onemogućio Zvezdu da izvede korner, a sudija bi morao da dozboli da se udarac iz ugla izvede. 

Setio se Jokić potom situacije sa meča Haduka i Dinama koja se dogodila pre 20 godina, ali je nakon toga promenjeno pravilo. 

- Ovako se sudilo pre 20 godina. Tačno se sećam utakmice Hajduka i Dinama, kada je Hajduk imao korner, a glavni arbitar je prekinuo meč. Od tada se sve promenilo i stigle su nove instrukcije. Trebao je da dozvoli da se korner izvede bez dileme. 

Foto: Starsportphoto

 

Bila je još jedna sporna situacija u drugom poluvremenu kada je Fikajo Tomori igrao rukom u svom kaznenom prostoru. 

- Lopta je dirala malo ruku, ali bez obzira na to nije penal. Pre kontakta sa rukom igrač Zvezde je promenio pravac lopte i to automatski nije prekršaj po pravilima - rekao je Jokić i pomenuo da je situacija kod pada Bena u šesnaestercu Milana takođe bila ispravna, te da reprezentativac Komora nije bio fauliran. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Načelnik Uprave saobraćajne policije, pukovnik Slaviša Lakićević za Informer: Oduzimanje vozila je pun pogodak
Uprava saobraćajne policije

Načelnik Uprave saobraćajne policije, pukovnik Slaviša Lakićević za Informer: Oduzimanje vozila je pun pogodak

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

09:52

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija