• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2021

18:49

NEVERICA! ŠOK VESTI STIŽU IZ ITALIJE! Stanković preuzima INTER!? Postoji klauzula u ugovoru sa Zvezdom...

Crvena zvezda

NEVERICA! ŠOK VESTI STIŽU IZ ITALIJE! Stanković preuzima INTER!? Postoji klauzula u ugovoru sa Zvezdom...

Podeli vest

Dejan Stanković je dugo izuzento cenjen kao igrač u Italiji, a sada je na ceni i kao trener. Čuvena "Gazeta delo Sport" stavila ga je na užu listu kandidata za trenera Intera

Antonio Konte je raskinuo ugovor sa "nerazurima" nakon osvajanja titule, pre svega jer uprava ne može da ispuni njegove ideje za iduću sezonu, pa moraju da traže novog šefa!

Kao kandidati izdvojili su se Mauricio Sari, Siniša Mihajlović i Valter Zenga, dok "Gazeta" predlaže čak i Estebana Kambijasa!

Foto: Starsportphoto

 

Nedavno je Stanković otkrio da u ugovoru sa Zvezdom postoji i "izlazna klauzula" u specijalnim uslovima, ali je istakao da neće doći do njene aktivacije! Sada to više nije tako sigurno! 

Ipak, italijanski list vodi se idejom da je Interu neophodan trener koji oseća klub i koji može sa manjim budžetom da ga  vodi na sjajan način!

Stanković je za vreme boravka u Interu bio jedan od miljenika navijača, koje je pozdravio i tokom skorog gostovanja Zvezde u Milanu, a partije njegovog tima protiv "rosonera" sve su iznenadile! Srbin je je u Inter došao 2004. godine i ostao sve do 2013. Osvojio je mnogo trofeja, od čega je  najznačajnija sezona 2009/10 kada je klub pod vođstvom Žozea Murinja pokorio Evropu i stigao do "triplete"!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija