• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2021

08:36

JOŠ JEDNA BOMBA NA MARAKANI! Holanđanin stiže u Zvezdu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

JOŠ JEDNA BOMBA NA MARAKANI! Holanđanin stiže u Zvezdu!

Podeli vest

Crvena zvezda sprema novo pojačanje u završnici prelaznog roka! Rišairo Živković je vrlo blizu odluke da zaigra u Srbiji...

Sprema se još jedna transfer bomba u srpskom šampionu!

Pojačanje za grupnu fazu Lige Evrope trebalo bi da bude brzonogi holandski fudbaler Rišario Živković (24) koji je u završnim pregovorima sa Zvezdom!

Već ovog vikenda će Živković biti u Beogradu kako bi utanačio sve detalje, a ako ne bude prepreka obući će crveno-beli dres -  prenose "Večernje novosti".

Foto: Reuters

 

Postojeći ugovor sa kineskim Čangčunom ističe u decembru, s tim da postoji mogućnost da ga ranije raskine i dođe u Zvezdu!

Živković je važio za najtalentovanijeg igrača u Holandiji u generaciji '96, ali do sada nije napravio karijeru kakva se očekivala od njega. Nakon što je zablistao kao tinejdžer u dresu Groningena, prešao je 2014. u Ajaks u kome nije mogao da dođe do izražaja. Išao je na pozajmice u Viljem II i Utreht, da bi potom zablistao u belgijskom Ostendeu.

 

 

Bio je i na pozajmici u Šefild junajtedu u kome se nije snašao, tako da se vratio u Čangčun...

 

 

Podsetimo, Živković je rođen 1996. godine u Asenu, a nosi majčino prezime. Otac iz Kurasaoa ih je napustio kada je bio dečak, a uprkos pokušajima FSS da zaigra za Srbiju - to se nije desilo i igrao je za mlađe reprezentacije Holandije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

kakva bre bomba,prodaju nase klince bud zasto,a kupuju neke debile za lepe pare,ili im daju velike plate ,ili i jedno i drugo,ovog polutana salju na pozajmice, gde god ode,kad vide kakav je odmah ga salju dalje u sve goru ligu,ali veliki magovi terzic ,mrkela i stankovic,ko zna iz kojih pobuda bacaju pare,koje nemaju,a prikazuju kao veliko pojacanje,kao i mnoge do sada velike promasaje......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija