• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2021

20:01

POZNATO KOLIKO JE ZVEZDA PONUDILA ŽIVKOVIĆU! Holanđanin NE ZNA šta da radi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

POZNATO KOLIKO JE ZVEZDA PONUDILA ŽIVKOVIĆU! Holanđanin NE ZNA šta da radi!

Podeli vest

Rišairo Živković je sve bliži dolasku u Crvenu zvezdu, ali i dalje se "lomi" da li da prihvati ponudu

Nekadašnji fudbaler Ajaksa Rišairo Živković je minulog vikenda boravio u Beogradu na pregovorima, a u društvu Duška Tošića je gledao prvenstveni okršaj na Marakani protiv TSC-a!

Informer je ekslkuzivno objavio fotografiju na kojoj se vidi da su generalni direktor Crvene zvezde  Zvezdan Terzić i Živković u jednom prestoničkom restoranu. Tom prilikom mu je predočio zašto bi Crvena zvezda trebalo da bude njegov izbor!

Foto: Informer

 

Zvezda je Živkoviću ponudila ugovor vredan 360.000 evra u prvoj sezoni, sa tendencijom rasta u narednim godinama ako obe strane budu zadovoljne. U pitanju bi bio trogodišnji ugovor. Maksimalna zarada Živkovića u trećoj godini bi mogla da dođe do 420.000 evra - saznaje Mozzart sport!

Holanđanin ima duplo bolju ponudu (700.000 evra godišnje) od jednog turskog prvoligaša. Ali njega pored finansijskog, zanima i fudbalski aspekt.

On je skeptičan prema kvalitetu srpskog fudbala i domaće u lige u kojoj bi igrao. Posle pregovora je otputovao za Groningen gde mu živi porodica. Sada razmišlja... Igranje u Evropi je dobar mamac, a Zvezdi je potreban takav profil igrača. Krilo koje će doneti brzinu sa kojom sadašnji tim kuburi.

Foto: Reuters

 

Podsetimo, Rišairo Živković ima 24 godine i ponikao je u Groningenu iz kojeg ga je Ajaks doveo za 2.150.000 evra kao jednog od većih talenata holandskog fudbala. Bio je na pozajmicama u Utrehtu i Viljemu, da bi ga 2017. kupio belgijski Ostende za 1.200.000 evra. Za dve sezone u Belgiji je rehabilitovao karijeru i obezbedio transfer u kineski Čangčun Jatai u kojem je dao 15 golova na 25 mečeva. Potom je kratko bio na pozajmici u Šefild Junajtedu i odigrao pet utakmica u Premijer ligi da bi prošle zime otišao na pozajmicu u kineski Guangdžou R&F. Sada je slobodan igrač...

U isto vreme, crveno-beli rade na rastanku sa Loi Dionijem, ali i igračima na koje struka ne računa. Među njima su Srđan Babić, Filipo Falko, Aksel Bakajoko, ali i Veljko Nikolić i Njegoš Petrović koji su izgubili poverenje Dejana Stankovića na startu nove sezone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Ало му Турци нуде 700 , неће њега звезда видети за те паре.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa
Društvo

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa

Socijalno ugrožеni građani sa statusom еnеrgеtski zaštićеnog kupca od 1. aprila imaju pravo na bеsplatnе količinе strujе, gasa..., a od maja je na snazi novi pravilnik po kojеm status еnеrgеtski ugrožеnog kupca ostvaruju čеtvoročlana domaćinstva čiji ukupan mеsеčni prihod nе prеlazi 65.261,92 dinara, objavljеno jе u Službеnom glasniku.

09.05.2024

10:51

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija