• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

10:39

Crvena zvezda u poseti Kosovu i Metohiji /VIDEO/

Crvena zvezda

Crvena zvezda u poseti Kosovu i Metohiji /VIDEO/

Podeli vest

U novoj epizodi serijala "Zvezda TV" imaćete priliku da vidite kako je izgledala poseta crveno-bele delegacije Kosovu i Metohiji, gde su osnovci dobili poklone i dresove fudbalskog kluba

- Prvo smo posetili Osnovnu školu "Dositej Obradović" u Partešu gde smo nasmejanim mališanima podelili poklone, a njihova reakcija nam je govorila više od 1000 reči - navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Deca su prosto bila oduševljena što je velika Crvena zvezda došla u njihovo mesto, obradovala ih poklonima i pokazala da misli na njih.

Dok su otvarali kese i gledali šta im je to njihov voljeni klub spremio, direktorka škole Jelena Maksimović je takođe istakla da je ovo za njih velika čast i da su deca oduševljena posebno činjenicom što su imali priliku da upoznaju Anastasiju Velanac.

- Potom smo posetili "FK Morava" iz Parteša i još jednom donirali dresove. Sa velikim oduševljenjem su nas dočekali uprava kluba, fudbaleri i meštani sela koji su istakli da se tu većinski navija za Crvenu zvezdu - dodaje se na klupskom sajtu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duca

pre 2 godine

Divno je ovo videti, na Kosovu i Metohiji su njveci Srbi svih vremena. Tamo treba biti Srbin, kad ti prete sa svih strana, oni se ne boje. Hvala Zvezdi sto ih je posetila i dala im do znanja da ih nismo zaboravili.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31