• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

01.12.2021

07:11

ZVEZDA DOVODI ČETVORICU IGRAČA! Na meti uprave sa "Marakane" su štoper, desni i levi bek!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA DOVODI ČETVORICU IGRAČA! Na meti uprave sa "Marakane" su štoper, desni i levi bek!

Podeli vest

Crveno-beli su već dogovorili dolazak napadača Ohija Omojžuanfa (27) iz Moldea, a zainteresovani su i za štopera Šerifa Danila Arboleda * Pored njih, na meti uprave sa "Marakane" su desni i levi bek

Crvena zvezda u ovom prelaznom roku planira da dovede četvoricu fudbalera, saznaje Informer!

Crveno-beli su već dogovorili dolazak napadača Ohija Omojžuanfa (27), kojem u decembru ističe ugovor sa Moldeom, a pored njega, na meti uprave sa "Marakane" su desni i levi bek, kao i jedan štoper.

Imaju plan

Znamo koga bismo želeli da angažujemo. Ako bude potrebe, reagovaćemo
Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde

 


Što se tiče centralnog defanzivca, postoji ideja da to bude Danilo Arboleda iz Šerifa, koji se pokazao u dvomeču sa Zvezdom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ove sezone. Na terenu je proveo 180 minuta i dao jedan gol.

Jaka konkurencija

Prema rečima našeg izvora sa "Marakane", sportski sektor uveliko prati potencijalna pojačanja i realno je očekivati da četvorica igrača pojačaju konkurenciju u timu Dejana Stankovića.

- Zbog velikih ambicija jaka konkurencija je važna. Još jedan štoper koji bi se uklopio sa Aleksandrom Dragovićem dobro bi došao. Arboleda iz Šerifa je jedna od opcija, ali za njega su zainteresovani još neki klubovi. Pritom, situacija oko njega je složena zato što je igrač meksičkog Tigresa. Klub ne namerava da ga proda, već ga šalje po pozajmicama i uzima deo novca. Bekovi su nam takođe potrebni. Kad Milan Rodić ne može da igra, pokrivamo sa igračima kojima to nije primarna pozicija. Značio bi nam i brz desni bek, a dolazak napadača Ohija je već dogovoren - objašnjava naš izvor.

Foto: starsport/montaža

Dejan Stanković


U klubu razmatraju i da li im je potreban novi krilni napadač, ali odluka je da se prednost da angažovanju bekova. Trenutno na krilnim pozicijama mogu da igraju Aleksandar Katai, Aleksa Vukanović, Filipo Falko i El Fardu Ben. Međutim, sportski sektor insistira na nekom ko je izuzetno brz i ko je u stanju da napravi razliku u evropskim mečevima.


- Razmišljali smo o krilu, ali bekovi su potrebniji, a novca i za jedno i za drugo nemamo. I moderni bekovi su brzi, učestvuju u odbrani i napadu, mogu brzo da iznose loptu i takav bi se odlično uklopio sa postojećim krilima. Krila koja imamo su kvalitetna, ali nedostaje im malo brzine, posebno u evropskim mečevima. Kao i obično, fokus će biti na igračima bez obeštećenja - zaključuje naš izvor.

Foto: reuters

Ohi Omoižuanfo

Skauti vredno rade

Sportski direktor Mitar Mrkela nije želeo da otkrije koje to igrače Zvezda ima na skeneru, čak ni na kojim pozicijama. Prema njegovim rečima, skauting služba radi cele godine da bi uprava mogla da reaguje ako bude potrebe.

- Nikad nisam govorio o imenima, pa ne bih ni sada. Ne mora niko da zna ni koga pratimo ni na kojoj poziciji. Mreža naših skauta vredno radi, u svakom trenutku znamo koga bismo želeli da angažujemo. Ako bude potrebe, reagovaćemo - rekao je Mrkela za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

Erakovic je ozbiljan kreten,pojmaa taj o fudbalu nema i nikad od njega igrac postati nece

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija