• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2021

18:21 >> 18:33

KOLAROV PREKOBROJAN U INTERU! Zvezda ponovo OPCIJA za bivšeg KAPITENA!?

Crvena zvezda

KOLAROV PREKOBROJAN U INTERU! Zvezda ponovo OPCIJA za bivšeg KAPITENA!?

Podeli vest

Srpski defanzivac Aleksandar Kolarov blizu je rastanka sa Interom

Ostao je Aleksandar Kolarov na insistiranje trenera Inzagija u Interu posle leta, iako je svima bilo jasno da za Srbina na "Đuzepe Meaci" nema mesta. Ove sezone je upisao svega 43 minuta na četiri utakmice i rastanak je sve izvesniji. 

Inter će ga staviti na transfer listu u januaru i ako iskusni Srbin ne pronađe novu sredinu biće spreman i na raskid ugovora, koji ističe u junu. Zainteresovanih ima, ali je pitanje da li će neko biti voljan da plati obeštećenje budući na godine. 

Crvena zvezda je Kolarova želela pre godina, ali i tokom leta. Ipak, pitanje je da li će crveno-beli ponovo želeti da se upetljaju u trku za potpis bivšeg kapitena Srbije budući da su dosadašnji pregovori propadali. Realniji je, u ovom momentu, ostanak u Italiji, a bek Intera je prvi izbor Kaljarija za levi bok. 

Sa druge strane, u Interu su spremni i da angažuju alternativu. Na meti Neroazura je drugi srbin - Filip Kostić. Spoljni napadač Ajntrahta dominira u Bundesligi, prvi je po broju ključnih dodavanja ove godine u ligama petice i letos je želeo da napusti Frankfurt. 

Foto: Tanjug

Kostića u Interu čeka borba za Skudeto, gotovo sigurno učešće u Ligi šampiona, ali je pitanje da li će Ajntraht želeti da se odrekne najboljeg igrača. Italijani prenose da bi Neroazuri bili spremni da izdvoje i 25.000.000 evra za srpskog reprezentativca. 

Ipak, ako ne uspeju, postoji i alternativa, a to je Zinj Vandhauzen koji je na pozajmici u Đenovi i igra vrlo dobro od početka sezone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija