• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2022

23:24

SAMO JE PORTO BOLJI OD CRVENE ZVEZDE! Srpski ŠAMPION drugi NAJBOLJI klub u EVROPI!

Starsportphoto

Crvena zvezda

SAMO JE PORTO BOLJI OD CRVENE ZVEZDE! Srpski ŠAMPION drugi NAJBOLJI klub u EVROPI!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde drugi su u Evropi po broju poraza u domaćem prvenstvu

Neverovatna godina je iza fudbalera Crvene zvezde. Četa Dejana Stankovića osvojila je duplu krupu, izborila novu jesen, a kasnije i proleće u Evropi. Ipak, "gorak ukus" ostaje zbog slabih rezultata u Superligi Srbije, ali bez obzira na to crveno-beli su drugi po broju poraza u domaćem prvenstvu. 

Jedini poraz u 2021. godini u Superligi Crvena zvezda je doživela nedavno protiv Radnika u Surdulici, što je bio prvi posle 16 meseci u domaćem prvenstvu, a jedini u godini za nama. 

Gledajući sve ostale u Evropi, pored tima Dejana Stankovića po jednu izgubljenu utakmicu imalo je još 10 ekipa. Sporting iz Lisabona, Rendžers iz Glazgova i praška Slavija, a iz nižih liga još Šerif, Flora iz Talina, Ki Klaskvik sa Farskih ostrva, Hibernijans sa Malte, Inter iz Anodre, gibraltarski Linkoln Red Imps i Tobol iz Kazahstana. 

Jedini neporaženi klub u kalendarskoj godini bio je Porto. Fudbaleri Zvezde su se tako našli u najuspešnijem društvu, ali i pored toga ove sezone imaju pet bodova zaostatka za liderom Superlige i jesenjim prvakom Partizanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
spunful

pre 2 godine

Posle izbora Partizan , Zvezda i osrala boranija idu u privatizaciju nem aviše na teret Penzionera?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija