• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2022

14:39

ITALIJANI GRME NA ZVEZDU! Dužni su nam OGROMAN novac, okrećemo drugi list!

Crvena zvezda

ITALIJANI GRME NA ZVEZDU! Dužni su nam OGROMAN novac, okrećemo drugi list!

Podeli vest

U novembru minule godine je direktor Lećea Stiki Damjani otkrio je da italijanskom klubu Crvena zvezda ništa nije uplatila za Filipa Falka, a sada je jedsan od čelnih ljudi kluba Pantaleo Korvino potvrdio da je situacija i dalje ista

Iako se ispostavilo da je Filipo Falko Zvezdin promašaj i da nije na terenu pokazao ono čemu su se uprava, stručni štab i navijači nadali, kako Italijani tvrde, srspki šampion nije još uvek ispunio obaveze prema Lećeu.

- Nema pomaka! Igrač je prodat Crvenoj zvezdi za 1.500.000, ali srpski tim nije ispoštovao obavezu oko plaćanja, uprkos izrečenim kaznama. Presuda je dokazala da smo u pravu i sada moramo da pređemo na praktičan način za isplatu - rekao je Pantaleo Korvino jasno stavljaljući do znanja da če okrenuti dugi list i pokušati na drugačiji način da naplate od srpskog šampiona iznos za Falka.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, u ponedeljak je Đanluka Di Marcio ,novinar specijalizovan za fudbalsku pijacu širom Evrope preneo je informaciju da je Salernitana jako zainteresovana za Filipa Falka i da se očekuje da član Serija A u narednih nekoliko dana kontaktira Crvenu zvezdu.

Foto: Starsportphoto

 

Salernitana trenutno nema mnogo izgleda da sačuva status člana elitnog ranga, pošto je na poslednjem mestu italijanskog prvenstva, sa samo 11 osvojenih bodova.Salernitana trenutno nema mnogo izgleda da sačuva status člana elitnog ranga, pošto je na poslednjem mestu italijanskog prvenstva, sa samo 11 osvojenih bodova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija