• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2022

18:35 >> 18:38

ERAKOVIĆ JE ZVEZDIN BISER - STATISTIKA KAŽE DA JE BIO NAJBOLJI PROTIV RENDŽERSA! Crveno-belima UZALUD posed...

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ERAKOVIĆ JE ZVEZDIN BISER - STATISTIKA KAŽE DA JE BIO NAJBOLJI PROTIV RENDŽERSA! Crveno-belima UZALUD posed...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su težak poraz u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope na gostovanju Glazgov Rendžersima

Dugo godina će navijače Crvene zvezde, u slučaju neuspeha na Marakani, peći promašaji sa Ajbroksa. Četa Dejana Stankovića bila je u najmanju ruku ravnopravan rival sa Glazgov Rendžersima, ali kući iz Škotske dolaze sa tri gola deficita uprkos izuzetnom izdanju, posebno u prvom poluvremenu. 

Iako će Policajci u Beograd stići poprilično rasterećeni budući da Zvezda mora da juri od prvog minuta, statistika posle jučerašnjeg meča ukazuje da je rezultat daleko od realno. Crveno-beli parirali su Rendžersu u gotovo svim segmentima, imali veći posed, više šuteva u okvir gola i samo jednu šansu manje za svih 90 minuta, ali rezultat je ono što ostaje (3:0). 

Zanimljivo da je Strahinja Eraković po statističkim parametrima bio najkorisniji igrač Crvene zvezde budući da je stigao do indeksa 278 po "In Statu". Mladi štoper je pogrešio pre drugog gola Alfreda Morelosa, ali je u ostatku meča bio i više nego dobar. On je meč završio sa najvećim procentom dobijenih duela - 79 % u taboru Crvene zvezde, iako najmlađi od 14 je dobio čak 11, a u vazduhu samo jednom nije bio bolji od svog rivala (6/7). 

Foto: Starsportphoto©

Prolaznu ocenu za predstavu u Glazgovu dobili su još Milan Rodić i Gelor Kanga. Gabonac je devet dobijenih duela ostvario  u fazi napada, a imao je svega dva neuspešna. Uputio je strahovit udarac, ali ga je prečka zaustavila. Na sredini je uputio 43 tačna dodavanja od 56. Veče je ukrasio sa tri uspešna driblinga iz isto toliko pokušaja, uz dve kreirane šanse za saigrače. 

Za razliku od pomenute trojice ispod proseka bio je Slavoljub Srnić. Verni Zvezdin vojnik bio je heroj pobede protiv Partizana u 166. večitom derbiju, ali je juče na Ajbroksu bio neprepoznatljiv. Popularni "Srna" dobio je svega tri duela, skrivio penal i sigurno da je imao veče za zaborav. Uz njega, najslabiji u taboru crveno-belih bio je Ohi Omoidžuanfo koji je samo sedam puta bio u kontaktu sa loptom za više od sat vremena fudbala. 

Sve u svemu, na Marakani imaju mnogo razloga za zadovoljstvo, ali činjenica da su crveno-beli u Glazgovu propustili ogroman broj šansi koje bi mogle skupo da ih koštaju pred revanš koji je za sedam dana u Beogradu. Ipak, nada poslednja umire, a izjave nakon meča ukazuju da se izabranici Dejana Stankovića i sam trener neće predati dok sudija ne pokaže put u svlačionicu na našem najvećem stadionu! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 2 godine

Ko pise ove gluposti? Erakovic je najslabija karika u Zvezdi. Svi golovi su primljeni i isli su preko njega. Kakav Erakovic.

TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

decko je klasican retard,pojma nema i kiksnuo je mnogo puta,ne znam na kojim su drogama(verovatno teskim)ovi sto prave tu statistiku....

Tomislav

pre 2 godine

Да ли сте нормални, шта то пишете?! Ераковић је директни кривац за један примљени гол и саучесник код трећег. Дечко је талентован, али његово самопоуздање је на нули. Отерали су Дегенека који је био мајстор за овакве утакмице. Деганек и Павков имају нешо што Станковић као набеђени тренер уопште не препознаје. Туга од фудбалског тренера!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija