• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2022

16:21

ZVEZDA OPET PISALA PIKSIJU! Na Marakani ZAGRMELI zbog odluke FSS! Sudija 167. derbija je OSVEDOČENI PARTIANOVAC!

printscreen

Crvena zvezda

ZVEZDA OPET PISALA PIKSIJU! Na Marakani ZAGRMELI zbog odluke FSS! Sudija 167. derbija je OSVEDOČENI PARTIANOVAC!

Podeli vest

Crvena zvezda u 167. Večitom derbiju u subotu dočekuje Partizan u meču koji bi mogao da reši šampionsku trku

Crveno-beli su već jednom pisali selektoru Orlova zahtevajući da svojim autoritetom ne dozvoli najboljem srpskom arbitru da deli pravdu u najvećoj fudbalskoj svetkovini.

Sada su u Ljutice Bogdana poslali novo pismo na Piksijevu adresu, koga smatraju za v.d. predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Njegovo izuzeće tražila je Crvena zvezda, obrazlažući svoja saznanja da je Srđan Jovanović osvedočeni partizanovac. U pismu koje je potpisao predsednik kluba Svetozar Mijailović stoji da u Ljutice Bogdana kažu da Dragan Stojković Piksi nema dobre namere prema Crvenoj zvezdi, te da se ponaša bahati i osiono, jer ne želi da se smire tenzije pred derbi koji je na programu u subotu od 18.00 sati na stadionu "Rajko Mitić". Pismo prenosimo u celosti.

Foto: printscreen

 

- Poštovani,

Duboko smo iznenađeni odnosom FSS prema našem najvećem Klubu i stavu da se od 19 sudija na listi ne prihvati zahtev FK Crvena zvezda za izuzećem jednog jedinog sudije te da se sudija Srđan Jovanović odredi za glavnog arbitra derbi utakmice koja će verovatno biti odlučujuća u trci za prvaka Srbije.

Foto: printscreen

 

- Ne možemo ničim da opravdamo niti da razumemo ovako osiono i bahato ponašanje sa Vaše strane prema FK Crvena zvezda i da shvatimo motive takve odluke i Vašeg odnosa. Ne možemo Vašom dobrom namerom da opravdamo odluku da se od 19 sudija izabare jedini sudija za koga je naš najveći Klub zahtevao izuzeće imajući u vidu pristrasnost odnosno činjenicu da je sudija Srđan Jovanović osvedočeni navijač FK Partizan.

Foto: Starsportphoto

 

- Ne razumemo čemu ovakve odluke FSS?! Da li je ova odluka i odnos sa Vaše strane doprinos smirivanju tenzija i budućim nadamo se dobrim odnosima?! Da li na ovaj način želite da gradite odnos sa najvećim klubom ovog dela Evrope?! Očekivali smo sa Vaše strane konstruktivan pristup, dali smo konkretne argumentovane zahteve, počevši od angažovanja stranih sudija do izuzeća jednog jedinog sudije sa liste od njih 19. Napomenuli smo da želimo da naredni derbi kao i nastavak sezone prođe u najboljem mogućem sportskom duhu i fer pleju kako na terenu tako i van njega, međutim Vi nažalost vašim delima i odnosom ne podržavate isto, nasuprot. - stoji u saopštenju FK Crvena zvezda, koje je potpisao predsednik kluba Svetozar Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija