• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2022

16:29

ZVEZDIN UNIVERZALAC ZOVE NA FEŠTU! Uz pune tribine do nove pobede!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

ZVEZDIN UNIVERZALAC ZOVE NA FEŠTU! Uz pune tribine do nove pobede!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 17 časova dočekati niški Radnički u okviru petog kola plej-ofa

Slavoljub Srnić je neko ko zna kako se osvajaju titule u crveno-belom dresu. Univerzalac koji igra u sjajnoj formi je svestan šta je neophodno u preostala tri prvenstvena meča kako bi se na kraju sezone podigao pehar.

Foto: FK Crvena zvezda

 


- Svesni smo da je sve u našim rukama i da ukoliko budemo pravi u preostale tri utakmice - bićemo šampioni. Vredno radimo za to, smatram da smo najbolja ekipa u prvenstvu i to dokazujemo iz meča u meč. Naravno da neće biti lako, prošli put smo protiv Radničkog na Marakani igrali u Kupu i tek posle penala smo uspeli da prođemo dalje. Golman im je odlično branio i na nama je da probamo da budemo sličniji onome u Nišu kada smo ih ubedljivo pobedili. Time bi se još više približili osvajajnju šampionske titule, a to je ono što smo zacrtali kao cilj. U međuvremenu nas čeka i utakmica polufinala Kupa, ali polako, idemo meč po meč - počeo je Srnić.

Foto: Starsportphoto

 

 
Podrška sa tribina je od dragocenog značaja za fudbalere crveno-belih, a nekadašnji igrač Las Palmasa veruje da će u subotu veliki broj zvezdaša ispuniti stadion "Rajko Mitić".

- Naši navijači su neverovatni. Imamo tu privilegiju da i kada smo gosti, dođu u ogromnom broju na tribine i naprave atmosferu kao da smo domaćini. Mnogo nam je lakše i lepše da igramo kada čujemo njihovu pesmu. Ne sumnjam da će ih doći što više u subotu, a želeo bih i lično da ih pozovem da ispune tribine protiv Radničkog i na taj način nam pomognu da ostvarimo novu pobedu. Jedva čekamo utakmicu, maksimalno smo fokusirani da u finišu sezone budemo najbolji - podvukao je Srnić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija