• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: FK Crvena zvezda

24.06.2022

17:01

SADA DOLAZI LEPŠI DEO! Krstičić zadovoljan pripremama!

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

SADA DOLAZI LEPŠI DEO! Krstičić zadovoljan pripremama!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili prvi trening na pripremama u Sloveniji

Utiske tokom dosadašnjeg dela treninga i napornog rada je izneo “motor” veznog reda Crvene zvezde - Nenad Krstičić.


- Utisci su odlični. Imamo izvanredne uslove što nam je i najbitnije za ovaj deo priprema. Prvi deo na Zlatiboru smo pregurali. To je bio teži ciklus treninga sa više trčanja. Sada dolazi “lepši” deo, utakmice i taktički treninzi. Za sada je sve kako treba, zadovoljni smo. Bilo je dosta tehnički i taktičkih detalja. Smatram da je to ono što ćemo potencirati u ovom delu priprema. Snagu i fiziku smo prevazišli na Zlatiboru, sada se pripremamo za prvenstvo - počeo je Krstičić.

Foto: FK Crvena zvezda

Nenad Krstičić


Tridesetjednogodišnji fudbaler ističe da su se mladi igrači uz pojačanja fenomenalno prihvaćeni.
 
- Dobro su se uklopili, sjajni su momci, vredno rade i slušaju. Kao “stariji” igrači smo tu za sve što treba, da im pomognemo, a oni to prihvataju. Za sada ide sve kako treba. Takođe, i novi saigrači su se odmah uklopili - ističe vezni igrač.
 
Prva kontrolna utakmica za izabranike Dejana Stankovića je na programu u subotu, a vezista crveno-belih ističe da je ekipa spremna za meč.
 
- Uvek idemo na pobedu, pripremićemo se za to. Videćemo kako će biti, ali mi smo spremni - zaključio je Krstičić
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija