• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2022

13:03

DEFANZIVAC ZVEZDE UBEĐEN: Ove godine se neće desiti ono što je prošle!

Crvena zvezda

DEFANZIVAC ZVEZDE UBEĐEN: Ove godine se neće desiti ono što je prošle!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za predstojeću sezonu koju sa osmehom na licu i pun optimizma dočeluje prvotimac šampiona Srbije Slavoljub Srnić

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u Stožicama protiv ekipe Domžala 1:1 (0:1) u pripremnoj utakmici, a Dejan Stanković je verovatno dosta toga imao da kaže svojim pulenima.

Pripreme i služe da se isprave greške i ekipa skocka po želji trenera, a kako protiče ovak period, otkrio je Slavoljub Srnić.
 

Foto: Starsportphoto

 

Uslovi su izvanredni, sve što nam treba je tu i to je izuzetno važno kada je pripremni period u pitanju. Bitno je da su svi igrači zdravI i da sve teče bez povreda i nadam se da ćemo tako i završiti pripreme i dočekati prvenstvo u punom sastavu. U Sloveniji nas očekuje još jedna utakmica, potom idemo u Rusiju gde ćemo imati generalnu probu protiv Zenita i ponavljam - najbitnije je da svi ostanemo zdravi. Bićemo spremni za prvo kolo i za razliku od prošle godine kad smo nesrećno ispustili dva boda na otvaranju sezone, ovog puta se to neće desiti - počinje Srnić.
 
Dobro je upoznat Zvezdin univerzalac sa načinom rada Mistera Dejana Stankovića.
 
- Tu sam već dve godine i dobro znam, ne samo ja, već i svi igrači kako se radi pod komandom Mistera. Navikli smo na njegov rad, jer znamo da donosi rezultate. Prvi deo priprema je bio bazni, fokus na trčanju, a sada smo više usmereni na taktiku i igrice. Spremni ćemo biti sigurno za sve ono što nas čeka, jer znamo naše ciljeve i pričamo o njima svaki dan. Svesni smo za šta se spremamo - zaključio je Srnić. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija