• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2022

08:04

ZVEZDA JE MOGLA DA DOČEKA VELIKANE... Evo kako će izgledati LIGA ŠAMPIONA bez crveno-belih!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA JE MOGLA DA DOČEKA VELIKANE... Evo kako će izgledati LIGA ŠAMPIONA bez crveno-belih!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde ispustili su istorijsku priliku da se plasiraju u Ligu šampiona i nađu u trećem šeširu pred baraž za grupnu fazu

I treća godina Lige šampiona proći će bez srpskih klubova. Imala je Crvena zvezda "zicer" da pred krcatom Marakanom po prvi put u eri Dejana Stankovića stigne među elitu, ali je splet nesrećnih okolnosti doveo do elimnacije. Srpski šampion će morati da se zadovolji mestom u prvom šeširu Lige Evrope, ali će malo ko u Ljutice Bogdana biti zadovoljan utešnom nagradom. 

Sistem takmičenja u Ligi šampiona je jasan. Prvi šešir čine šampioni najjačih država, dok se od drugog gleda isključivo UEFA koeficijent. Često se dešavalo da su ostali šeširi jači od prvog, a Crvena zvezda imala je šansu da se nađe u trećem nakon sjajnih igara na međunarodnoj sceni u poslednjih nekoliko godina. Ipak, posle bolnog remija crveno-beli će sa nestrpljenjem čekati žreb Lige Evrope...

Foto: Starsportphoto

Elimnacija Crvene zvezde iskristalisala je situaciju među učesnicima Lige šampiona i više nema dilema kada je reč o šeširima. Večeras su na programu i preostala tri meča kvalifikacija, ali to neće uticati na rasplet budući da će pobednici dvomeča Dinamo Zagreb - Bodo/Glimt, PSV - Glazgov Rendžers i Trabzonspor - Kopenhagen biti smešteni u treći šešir. 

Prvi šešir: Real Madrid, Ajntraht Frankfurt, Mančester Siti, Milan, Bajern, PSŽ, Porto, Ajaks

Drugi šešir: Barselona, Atletiko Madrid, Sevilja, Liverpul, Čelsi, Juventus, RB Lajpcig, Totenhem

Treći šešir: Borusija Dortmund, Inter, Napoli, Šahtjor, RB Salcburg, Benfika, Sporting Lisabon, Bajer Leverkuzen

Četvti šešir: Oimpik Marsej, Klub Briž, Seltik, Makabi Haifa, Viktorija Plzenj, Dinamo ili Bode, PSV ili Rendžers, Trabzonspor ili Kopenhagen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija