• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2022

21:10

ZVEZDIN TIM ZA DERBI! Eraković na desnom beku, SANOGO šalje Kangvu na klupu!  Milojević SA NJIM NAPADA PARTIZAN!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDIN TIM ZA DERBI! Eraković na desnom beku, SANOGO šalje Kangvu na klupu! Milojević SA NJIM NAPADA PARTIZAN!

Podeli vest

Partizan i Crvena zvezda sutra od 20 časova na stadionu u Humskoj otvaraju 168. priču zvanu večiti derbi.

Novi trener crveno-belih Miloš Milojević neće imati mnogo dilema vezanih za sastav srpskog šampiona.

Sudeći po tome da je tek stigao na Marakanu, ne bi trebalo mnogo da rizikuje tako da će jedanaestorica koja u sredu uveče istrči na teren našeg najvećeg stadiona biti uglavnom ona standardna.

Kad kažemo uglavnom, mislimo na poziciju desnog beka, koju bi ovog puta trebalo da pokrije Strahinja Eraković.

Foto: Starsportphoto

Momak po vokaciji štoper, pokazao je i kod Milojevićevog prethodnika Dejana Stankovića da može da se snađe po desnom boku, što znači da bi na njegovo mesto u centralni deo odbrane trebalo da bude Milunović u tandemu sa Dragovićem. 

Na golu, naravno, kapiten Milan Borjan, uz levu aut liniju "špartaće" Milan Rodić. Centralne defanzivce smo najavili, kao i desnog beka, sledi veza. 

Na moćnoj levoj strani napad će kreirati Aleksandar Katai i Mirko Ivanić, uz "brzanjca" Bukarija koji će biti opasna pretnja po defanzivu crno belih. 

Sanogo se vraća na mesto zadnjeg veznog, što znači da će Kangva na klupu. On će da "čuva leđa" Kangi, koji zauzima svoje mesto na sredini terena.

Foto: Starsportphoto

Partizan će napasti jedan ofanzivac i to - Aleksandar Pešić, koji očekuje upotrebljive lopte od Kataija, Ivanića, Bukarija....

Ne treba zaboraviti da je napadač crveno-belih imao problema sa nožnim palcem. Povredio se na prvoj utakmici po povratku na Marakanu protiv Voždovca i od tada vuče neprijatan bol. Izgurao je oba meča sa Makabijem ali sutra bi trebalo da bude potpuno fit.

Crvena zvezda bi u formaciji 4-2-3-1 trebalo da istrči na megdan večitom rivalu: Borjan - Eraković, Dragović, Milunović, Rodić - Sanogo, Kanga - Bukari, Katai, Ivanić - Pešić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija