• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2022

15:02

POTVRĐENO PISANJE INFORMERA! Miroslav Raduljica je novi košarkaš Crvene zvezde!

Crvena zvezda

POTVRĐENO PISANJE INFORMERA! Miroslav Raduljica je novi košarkaš Crvene zvezde!

Podeli vest

Bivši reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica stiže u Crvenu zvezdu, kako je Informer već najavio

Miroslav Raduljica i Crvena zvezda su potpisali dvogodišnjji ugovor. Informer je početkom jula najavio da će bivši reprezentativac obući dres šampiona Srbije i ABA lige, što se i desilo. 

Raduljicu je od 2017. godine  boravi isključivo na Dalekom Istoku, gde je nosio dres Đangsu Dragonsa pune tri godine, potom se preselio u Žeđijang Lajonse, a na posletku je uledio pomenuti transfer u KBL u Gojang Orionse, a poslednjih nešto manje od godinu dana nema klub.

Prethodno je u karijeri stekao i NBA iskustvo nastupajući za Minesota Timbervulvse i Milvoki Bakse, u Kini je nastupao još za Šandong Lajonse, a u Evropi za Partizan, Panatinaikos, Efes Pilsen, Albu iz Berlina, Azovmaš, Borac iz Čačka, dok je u seniore krenuo iz FMP-a.

 

 

Sa reprezentacijom Srbije ima tri srebra i to na Olimpijskim igrama u Riju, sa Svetskog prvenstva u Španiji i Evrobasketa.

- Treniram svakodnevno, više nego ikad. Znojim se da bi ostao u formi i da bi iskoristio ponudu koja će da dođe ili je možda već tu. Ne da se trudim, nego nikada nisam bio u boljoj formi. Možda zbog godina i iskustva, toga što sam dosta zreliji, spremniji za neke nove izazove. Ne sećam se da sam ovoliko trenirao ni kada sam imao 20 godina. Mislim da sam sada u boljoj formi nego kada sam bio daleko mlađi - rekao je nedavno Raduljica.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija