• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2022

20:40

JOVANOVIĆ O MEGDANU SA RADONJIĆEM! Trener Zvezde pred PAO OTKRIO kakve su šanse da stigne VELIKO POJAČANJE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

JOVANOVIĆ O MEGDANU SA RADONJIĆEM! Trener Zvezde pred PAO OTKRIO kakve su šanse da stigne VELIKO POJAČANJE!

Podeli vest

Crvena zvezda dočekuje Panatinaikos u 2. kolu Evrolige, a pred duel sa grčkim velikanom (četvrtak, 19) šef struke crveno-belih gaji optimizam

Jovanović je naglasio da će njegova ekipa pružiti maksimum:

- Otprilike, ono što interesuje vas i navijače, ali i nas u stručnom štabu jeste da li ćemo imati kojeg igrača više na raspolaganju. To ćemo sutra znati. Mislim da će jedan od trojice koji nisu igrali biti u mogućnosti da nam pomogne. To je novo, a mi se spremamo maksimalno koliko smo imali vremena i za oporavak i za trening. Znamo ekipu PAO, znamo šta igramo, skup odličnih igrača. Imaju problema sa povredama, ali su tim koji je napravljen za dobre rezultate. U seriji su od dva poraza, ali to može da bude jedna stvar koja ide njima na ruku, neka dodatna motivacija da se to prekine. Mi igramo pred svojim navijačima, da odigramo sa energijom i pružimo maksimum - rekao je Vladimir Jovanović.

Trener Zvezde poziva navijače da dođu u što većem broju.

- Mislim da će to biti motiv za celu ekipu, posebno za ove mlađe. Pozivam navijače da ispune Pionir i da nam daju podršku koja nam je bitna u ovoj situaciji.

Foto: Starsportphoto

Miroslav Raduljica je nepogrešivo šutirao bacanja protiv Budućnosti

Iskusni centar Miroslav Raduljica je bio među zapaženijima u trijumfu nad Podgoričanima.

- U ovom ritmu, ali ono što sledi, očekuje nas jak ritam za sve ekipe. Dešavaće se povrede, dešavaće se stvari taktičke stvari, da se igra sa drugačijem tipom igrača. Dobili smo još jednog igrača u rotaciji, koristili smo ga onako kako smo mislili da će da nam pomogne u toj utakmici. Sutra je nova utakmica, novi izbor i taktika.

RADONJIĆ NAS SVE POZNAJE

Bivši šef struke crveno-belih Dejan Radonjić će prvi put voditi Panatinaikos protiv svog doskorašnjeg kluba, kome je doneo triplu krunu u prethodnoj sezoni.

- On poznaje većinu ovih igrača, zna sistem, na kraju krajeva zna i mene. Sa druge strane, vrlo dobro znamo Dejana Radonjića, nema tu mnogo skrivalica. On je najtrofejniji trener Zvezde i biće zadovoljstvo igrati protiv njega.

Luka Vildoza, igrač sa velikom reputacijom u Evropi, pominjan je od strane španskih medija kao neko ko bi mogao da pojača Zvezdu.

- Svašta se piše. Sad kada bi čovek sve demantovao ili komentarisao, gubio bi samo energije. Spremamo važan trening, spremamo važnu utakmicu, tako da radije ne bih komentarisao takve navode, posebno ne iz španskih medija - istakao je Vladimir Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija