• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

14:11

ISTORIJSKA PARTIJA... Lazić za 17 minuta - NIŠTA protiv Reala!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ISTORIJSKA PARTIJA... Lazić za 17 minuta - NIŠTA protiv Reala!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić za 17 minuta na parketu u porazu od Real Madrida nije popunio niti jednu statističku kolonu

Istorijska partija Branka Lazića u porazu Crvene zvezde od Real Madrida. Kapiten beogradskog velikana na parketu je proveo nešto više od 17 minuta, ali za to vreme nije uspeo da popuni niti jednu statističku kolonu. 

Iako detaljnih informacija nema, vrlo je moguće da je Branko Lazić prvi igrač u istoriji Evrolige kom je tako nešto pošlo za rukom budući da u Madridu nije imao poen, asistenciju, skok izgubljenu loptu. Nije imao ništa!

Branko Lazić nije ni šutnuo na koš Real Madrida, meč je završio bez asistencije, skoka izgubljene lopte, blokade, ukradene lopte, a da stvar bude zanimljivija kapiten Zvezda nije napravio niti jedan faul protiv Blankosa! 

Foto: Starsportphoto

Bek crveno-belih ove sezone u proseku provodi oko 22 minuta na parketu i beleži 3,2 poena, 3 skoka i 0,5 asistencija po meču. 

Navijači su nezadovoljni zbog njegovih partija na startu sezone, a već narednog petka crveno-bele očekuje novi duel u Evroligi. U Beograd stiže Bajern Minhen i nema sumnje da bi sve sem pobede bila prava katastrofa za Zvezdu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31