• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2022

09:02

ŠPANCI POTVRDILI - ZVEZDA DOVODI PIKSIJEVOG ORLA! Crveno-beli žele KAPITALCA iz Primere!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ŠPANCI POTVRDILI - ZVEZDA DOVODI PIKSIJEVOG ORLA! Crveno-beli žele KAPITALCA iz Primere!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović nalazi se na radaru Crvene zvezde

Već nekoliko dana se šuška da Crvena zvezda iz potaje sprema napad na srpskog reprezentativca Nemanju Maksimovića. Priče je pokrenuo "Mozzart sport", a da nešto postoji na relaciji Madrid - Beograd potvrđuje pistanje špasnkog "As-a". 

Jedan od najpoznatijih španskih sportskih portala prenosi da je Crvena zvezda ozbiljno zaiteresovana za vezistu Hetafea te da će učiniti sve da već u januaru postigne dogovor sa njim. Navodno, pregovori su već u toku, ali bi problem u čitavoj priči mogao da predstavlja klub iz predgrađa Madrida. 

Maksimović je za Hetafe vezan ugovorom do 2024. godine, a u njemu postoji i kaluzula koja "tera" sve zainteresovane strane budući da bi Srbinova sloboda mogla da ih košta 100.000.000 evra. Naravno, svi španski klubovi ovakve klauzule stavljaju u ugovore svojih igrača, ali one retko kada budu aktivirane. 

Ipak, Maksimović je ostavio solidan utisak na nedavno završenom Svetskom prvenstvu i tako sebi digao cenu, a Crvenu zvezdu stavio u nepovoljan pregovarački položaj. Nadaju se na Marakani da bi mogli da spuste cenu na dva-tri miliona i tako dođu do, bez sumnje, kapitalnog pojačanja. 

Foto: Starsportphoto

Situacija nije jednostavna budući da je Hetafe Maksimovića pre četiri godine platio 10.000.000 evra. Žele u predgrađu Madrida da vrate uložen novac, ali su svesni da je to u ovom momentu takođe nerealna opcija. Pored toga, "As" navodi da srpski vezista više nije prva opcija na sredini terena budući da su u klubu rešeni da "guraju" Grageru koji je letos stigao iz Sportinga. 

Interesantno je da je Maksimović igrao u mlađim kategorijama Crvene zvezde, da bi preko Verone, Domžala i Astane - stigao do Španije. Bio je član zlatne generacije Srbije koja je 2013. godine osvojila Evropsko prvenstvo, a onda i 2015. Mundijalito na Novom Zelandu. 

Maksimović je poslednjih godina standardan član reprezentacije Srbije, a u dresu Orlova zabeležio je 42 nastupa. Momak iz Koviljače će u januaru proslaviti 28. rođendan i nije jedini reprezentativac za kog se interesuju crveno-beli koji navodno "kuvaju" povratak Uroša Spajića na Marakanu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija