• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2023

11:12

ZVEZDIN TALENAT USPEO DA NAĐE KLUB! ABA liga mu ZABRANILA da pređe u FMP! Sada je POTPISAO sa dobro poznati tim!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDIN TALENAT USPEO DA NAĐE KLUB! ABA liga mu ZABRANILA da pređe u FMP! Sada je POTPISAO sa dobro poznati tim!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Topić nastaviće karijeru u OKK Beogradu, potvrdio je njegov agent Miodrag Miško Ražnatović

Po mnogima jedan od najvećih talenata Zvezde i srpske košarke je posle silnih prepreka, ipak, pronašao novi klub u kojem će imati prilike za dokazivanje.

Na Malom Kalemegdanu su najpre, podsetimo, hteli da Topića proslede na kaljenje u FMP, ali je došlo do sličnog problema koji crveno-beli imaju sa Evroligom za Fakunda Kampaca.

Ovoga puta je ABA liga zabranila registraciju Nikole Topića, koju je potpisao direktor takmičenja Milija Vojinović, pozivajući se na član 13.10 Pravilnika o radu i takmičenju, gde se navodi da jedan igrač ne može istovremeno da igra za dva kluba.

Ekspresno je pronađeno adekvatno rešenje, pa će Zvezdin biser do kraja sezone talenat brusiti u dresu OKK Beograda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija