• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2023

19:47

DAĆEMO SVE OD SEBE DA OBRADUJEMO DELIJE! Bukari ZAGRMEO pred VEČITI DERBI!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

DAĆEMO SVE OD SEBE DA OBRADUJEMO DELIJE! Bukari ZAGRMEO pred VEČITI DERBI!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari izjavio je danas da će igrači crveno-belih dati sve od sebe da ostvare pobedu protiv Partizana u 24. kolu Superlige Srbije.

Crvena zvezda će u petak od 19 sati na svom terenu igrati sa Partizanom u 169. "večitom derbiju".

- Odmah po završetku utakmice u Ivanjici smo počeli sa pripremama za 'večiti derbi'. U dobroj smo formi, koja je neophodna za trijumf u duelu, kao što je meč protiv najvećeg rivala. Maksimalno smo oprezni, svesni smo koliko je derbi važan za naše navijače. Uverio sam se u to na prethodnoj utakmici. Kada sam postigao gol usledila je erupcija oduševljenja, bio je to neverovatan osećaj - istakao je Bukari.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana dan pred 78. rođendan crveno-belih.

Foto: Starsportphoto©

- Utakmica, koja je pred nama je izuzetno važna i zbog rođendana kluba, koji ćemo verujem obeležiti u sjajnoj atmosferi i raspoloženju dan nakon odigranog meča. Saigrači su mi rekli da je meč posle rođendana uvek poseban, siguran sam da ćemo protiv Novog Pazara 11. marta svi uživati. Imaćemo dodatni motiv da se protiv večitog rivala izborimo za dobar rezultat i obradujemo armiju naših navijača, koje i ovom prilikom pozivam da kupe kartu i budu nam vetar u leđa u petak - zaključio je Bukari.

Crvena zvezda je prva na tabeli SLS sa 63 boda, dok je Partizan drugi sa 50.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija