• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2023

07:23

MRKELA SIJA POSLE DERBIJA! Progovorio o Vigu, novim dolascima i poručuje: Pobeda donela MIR!

informer

Crvena zvezda

MRKELA SIJA POSLE DERBIJA! Progovorio o Vigu, novim dolascima i poručuje: Pobeda donela MIR!

Podeli vest

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, sumirao je utiske posle pobede u večitom derbiju (1:0) i otkrio planove kluba u bliskoj budućnosti.

Gol za pobedu i nedostižnih "plus 16" na tabeli postigao je argentinski desni bek Aleks Vigo u petom minutu i izazvao delirijum navijača crveno-belih. Sportski direktor Mitar Mrkela, nije krio oduševljenje nakon meča.

- Pobeda je najvažnija u ovom derbiju. Svi smo zadovoljni pobedom i osvajanjem tri boda kojima smo se približili tituli. Ovaj trijumf donosi psihološki mir. Sada smo na plus 16, ali kao što sam i uvek govorio, nama je svaka sledeća utakmica najvažnija. Spremamo se za utakmicu protiv TSC-a. Zvezda mora uvek da pobeđuje, bez obzira što imamo veliku prednost, želimo da igrače iznova i iznova obradujemo - rekao je Mrkela.

Foto: Starsportphoto©

 

Osvrnuo se i na izdanje Aleksa Viga, Argentinca koji je postigao gol odluke.

- Vigo igra dobro. Od dolaska pruža dobre partije. Bio je na nivou, kao i cela odbrana Zvezde.

Cilj Crvene zvezde u preostalom delu sezone biće da očuva prednost, ali i pripremi ekipu za Ligu šampiona.

- Verujem da nećemo ispustiti prednost. Bićemo maksimalno fokusirani i ozbiljni, a što se pojačanja tiče, mi smo za leto već obezbedili dva pojačanja - Stamenića i Olajinku. Radimo dalje, videćemo kako će se stvari odvijati, kakva će biti situacija sa odlascima, ali naš skauting radi vredno i cilj je da za svaku poziciju u budućnosti imamo kvalitetno rešenje - kazao je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija