• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.03.2023

22:51

MI SMO PRAVA PORODICA! Kampaco presrećan nakon trijumfa: MORAMO DA NASTAVIMO OVAKO!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MI SMO PRAVA PORODICA! Kampaco presrećan nakon trijumfa: MORAMO DA NASTAVIMO OVAKO!

Podeli vest

Plejmejker Crvene zvezde Fakundo Kampaco oduševljen je nakon pobede nad Efesom (94:75)

Kampaco  je večeras bio lider tima sa 22 poena uz sedam asistencija.

- Veoma sam srećan. Tako jako smo hteli da dobijemo ovaj meč posle nekoliko poraza. Igrali smo kao tim, to smo odlično radili večeras, moramo da nastavimo ovako, da igramo čvrstu odbranu, da ne brinemo o napadu. Ovo je jako opasan tim kada je reč o napadu, ali odbrana mora da bude agresivnija - rekao je Kampaco.

Dodao je da je uživao u navijanju vatrenih pristalica crveno-belog kluba.

- Mnogo sam uživao i zabavljao sa navijačima. Oni su ludi, davali su nam podršku čitavu utakmicu. Mi smo prava porodica, držimo se zajedno, ovo je jedna od najlepših sezona za mene - kaže on.

U petak sledi meč sa Panatinaikosom.

- Vrlo je bitno da idemo utakmicu po utakmicu, ne da razmišljamo o plej-ofu, i sve će biti kako treba - kazao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07