• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2023

18:58

NI D OD DERBIJA! ZVEZDA ZGAZILA PARTIZAN! Crveno-beli se OSVETILI večitom rivalu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NI D OD DERBIJA! ZVEZDA ZGAZILA PARTIZAN! Crveno-beli se OSVETILI večitom rivalu!

Podeli vest

Rukometaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 29:25 (16:12) u 19. kolu ARKUS lige.

Slavio je Partizan ubedljivo u prvom ovosezonskom večitom derbiju, nastavila je od tog momenta četa Darija Krželja da briljira i dočekala novi, 32. rukometni derbi u okviru elitnog društva sa epitetom favorita. Ipak, Crvena zvezda odigrala je partiju sezone i deklasirala najvećeg rivala sa 29:25 (16:12). 

Izašli su crveno-beli silno motivisani na parket kultnih "Šumica" i od prvog minuta uspostavili svoju igru. Imao je trener Zvezde Ratko Đurković mnogo pehova tokom utakmice budući da je zbog povrede već na startu meča van terena morao Rotem Segal. Ipak, nije se sastav iskusnog crnogorskog stručnjaka predavao već je mleo i na kraju pregazio crno-bele. 

Foto: Starsportphoto

Igrala je Zvezda sjajno na obe strane parketa, posebno napadački, a na golu su imali raspoloženog Dimitrija Jelića. Partizan je za 18 minuta postigao tek pet golova, ali je usledila velika greška Mirka Đurkovića nakon koje su crno-beli nošeni Stefanom Petrićem i Veljkom Popovićem uspeli da se vrate na dva gola zaostatka. 

Morao je da reague Đurković tajm-autom i ponovo poveže svoje redove. Kada su kola Zvezde krenula nizbrdo loptu je u svoje ruke uzeo Draško Nenadić, a potom se uključio i Miloš Bujišić te se trijumf crveno-belih nije dovodio u pitanje od finiša prvog poluvremena. 

Najbolji meč u karijeri odigrao je Ivan Horvat, mladi reprezentativac Srbije poslednje dve godine imao je problema sa povredom lakta zbog koje je propustio veliki broj utakmica, ali je večeras u "Šumicama" pokazao sav svoj raskošan talenat. Bek crveno-belih je imao dva promašaja iz igre uz osam postignutih golova, po pet su dodali Đurović, Majes i Bujišić. 

Foto: Starsportphoto

Kod Partizana najefikasniji bili su Mladen Šotić i Uroš Kojadinović sa po četiri gola, izostala je danas pomoć kapitena Nikole Zečevića, a ispod nivoa igrao je i Stefan Petrić koji se u drugom poluvremenu nije ni vraćao na parket. Slab dan imali su i golmani crno-belih Andrej Trnavac i Ivan Mihajlov. 

Uspeo je Partizan u poslednja tri minuta da ublaži poraz posle serije grešaka Crvene zvezde, ali ništa više od toga nisu mogli izabranici Darija Krželja! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

au kad ovi ciganski novinari velicaju zvezdu jos bi svasta pomislio ,samo idiot moze ovakav naslov da napise Zvezda Zgazila Partizan kao da su ne znam sa kojim rezultatom pobedili . kako ste vi cigani frustrirani to vise nije ni smesno nego za plakanje

hah

pre 1 godinu

nisam znao da je deklasiranje 4 razlike, znaci kad sam ti 4 puta jebao mamu to je deklasiranje :D

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija