• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2023

18:49

DESET NOVIH LICA NA TRENINGU ZVEZDE! Milojević PROMOVIŠE BISERE Marakane!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

DESET NOVIH LICA NA TRENINGU ZVEZDE! Milojević PROMOVIŠE BISERE Marakane!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević prvom timu priključio je deset fudbalera iz omladinske selekcije.

Važi Crvena zvezda za rasadnik talenata u Evropi. Srpski šampion poslednjih godina okrenuo se razvoju mladih igrača, najsvežiji primer je Strahinja Eraković, a njegovim stopama danas je krenulo još deset fudbalera. Trener Miloš Milojević priključio je desetoricu omladinaca radu prvog tima. 

U toku je reprezentativna pauza, ali na Marakani nema odmora pa je Milojević rešio da šansu pruži mladim snagama. Šansu da se bore za mesto u prvom timu dobili su Bogdan Marinković, Luka Lečić, Bratislav Marić, Vladislav Goldin, Dragan Miranović, Luka Bošković, Mateja Radonjić, Luka Sandulović, Boris Matić i Jusuf Fajsal. 

Foto: FK Crvena zvezda

Pomenuti momci imaće priliku da rade sa prvim timom u narednim danima, a već sutra i šansu da debituju u crveno-belom dresu. Zvezda će odigrati prijateljski meč protiv Modriče u subotu od 17 časova u Republici Srpskoj te je Milojević rešio da šansu pruži mladim snagama. 

Nekoliko fudbalera Crvene zvezde odazvalo se pozicima nacionalnih timova, dok su igrači sa najvećom minutažom dobili produženi odmor kako bi što svežiji ušli u nastavak sezone. Zbog toga, Milojević je rešio da šansu ukaže omladincima, ali i fudbalerima koji su tokom proleća igrali manje minuta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija