• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2023

20:41

ISTORIJA JE ISPISANA! Zvezdan Terzić: VEĆ SMO POČELI DA RADIMO NA KONSTRUKCIJI TIMA ZA LIGU ŠAMPIONA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ISTORIJA JE ISPISANA! Zvezdan Terzić: VEĆ SMO POČELI DA RADIMO NA KONSTRUKCIJI TIMA ZA LIGU ŠAMPIONA!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se nakon osvojene titule u Superligi Srbije.

Zvezda je u prvom kolu plej-ofa savladala TSC sa 4:1, a tako je ekspresno osigurala titulu u domaćem prvenstvu.

- Ovo je najubedljivija titula u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala i verujem da su zvezdaši ponosni na ostvaren rezultat - rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić posle pobede protiv TSC-4:1, osvojene 34. titule i direktnog plasmana u Ligu šampiona.

Dodao je da je cilj pred početak sezone ostvaren.

- Pričali smo i pred početak takmičarske godine da je ovo istorijska sezona, jer će prvak Srbije, zahvaljujući koeficijentu koji je najvećim delom zasluga upravo naša, ići direktno u Ligu šampiona. Postavili smo osvajanje titule kao imperativ na početku letnjih priprema 2022. godine, svesni da neće biti lako i da je ulog nikad veći. Ponosan sam što smo uspeli da postanemo prvaci Srbije, još u aprilu, praktično mesec dana pre završetka sezone i što smo prvi siguran učesnik Lige šampiona za narednu sezonu - rekao je Terzić.

Terzić je za kraj rekao da je istorija ispisana.

- Aktuelna generacija je osvajanjem šeste uzastopne titule već ispisala istoriju, a to bi mogla da učini i osvajanjem treće u nizu duple krune. Već sada marljivo radimo na konstrukciji tima za Ligu šampiona, tako da ćemo spremno dočekati letnje pripreme, kao i obaveze koje ćemo imati u najvećem klupskom takmičenju -  podvukao je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedja pfc

pre 1 godinu

Kakav je ovo smecar , umjesto u Zabelu on drzi predavanje… E Moja Srbijo , na sta si spala

Ratko

pre 1 godinu

stoko ciganska i ti i onaj stpo ti daje pare a nista ne uradite ,mrsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss stoko lopovska

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija