• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2023

12:50 >> 14:05

ZVEZDA OSTAJE BEZ POJAČANJA?! Zbog PLATE prekinuti PREGOVORI sa napadačem

printscreen

Crvena zvezda

ZVEZDA OSTAJE BEZ POJAČANJA?! Zbog PLATE prekinuti PREGOVORI sa napadačem

Podeli vest

Fudbaler Sent Etjena, Žan Filip Kraso (25), ima previsoke zahteve za čelnike kluba sa "Marakane"

Čelnici Crvene zvezde ne kriju da im se sviđa Žan Filip Kraso (25), planirali su da ga dovedu na "Marakanu" već ovog leta, ali su pregovori prekinuti, jer tamnoputi napadač ima visoke prohteve, prenosi "Sportski žurnal"! Fudbaler Sent Etjena tražio je od rukovodstva crveno-belih platu od 100.000 evra mesečno, što nije naišlo na odobravanje u Ljutice Bogdana.

Reprezentativac Obale Slonovače je ove sezone u dresu francuskog drugoligaša na 30 utakmica postigao 16 golova i upisao devet asistencija, pa to planira dobro i da naplati u predstojećem prelaznom roku. Navodno, ozbiljno interesovanje za njegove usluge, pored srpskog prvaka, pokazuju još i turski Trabzon, Dinamo iz Kijeva i belgijski Anderleht.

"Zimus se činilo da tehnički direktor Crvene zvezde, Marko Marin, ima usmeni dogovor sa centarforom Sent Etjena, ali su se u međuvremenu okolnosti promenile. Kruso posle dobre sezone smatra da može da dođe do znatno veće zarade i to od najmanje 1,2 miliona evra po sezoni u nekoj od najjačih evropskih liga. Rešen je da sasluša i ostale ponude, pa su pregovori sa crveno-belima stopirani", piše "Sportski žurnal".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JP KRASSO (@jpkrasso)

Kraso 30. juna postaje slobodan igrač, pošto mu ističe ugovor sa francuskim klubom. Čelnici "zelenih" želeli su da ga zadrže po svaku cenu, ponudili su mu produžetak saradnje i povećanje mesečnih primanja sa 17.000 na 45.000 evra, ali on to nije prihvatio.

S druge strane, Zvezda je već završila transfere špica Pitera Olanjinke (27) iz praške Slavije i centralnog veziste Marka Stamenića (21) iz Kopenhagena. Na listi želja budućeg učesnika grupne faze Lige šampiona navodno se nalaze još i bivši srpski reprezentativac Luka Milivojević (32) iz Kristal palasa, kao i levi bek Mihailo Ristić (27) iz Benfike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31