• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.06.2023

14:25

GOTOVO JE, ADO U ZVEZDI: Konačno dogovoren dugoočekivani transfer, ugovor na četiri godine

Reuters

Crvena zvezda

GOTOVO JE, ADO U ZVEZDI: Konačno dogovoren dugoočekivani transfer, ugovor na četiri godine

Podeli vest

Fudbaler Edmund Ado potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom na četiri godine.

Fudbaler iz Gane dve godine je bio želja rukovodstva crveno-belih, ali je komplikovana papirološka situacija sa njegovim klubom Šerifom iz Tiraspolja obeshrabrivala ljude sa "Marakane" da rešavaju transfer. 

Igrač je zimus stigao u Spartak iz Subotice za mesečnu platu od 12.000 evra i odmah je bilo jasno da se tamo neće zadržati. To mu je bila usputna stanica do Crvene zvezde. 

Sportski sektor iz Ljutice Bogdana danas je i zvanično priveo posao kraju i Ado će naredne četiri godine nositi Zvezdin dres. Igra na poziciji zadnjeg veznog i ima iskustvo nastupanja u Ligi šampiona. Bio je jedan od ključnih igrača u pobedi moldavskog kluba nad Realom (2:1) u Madridu. 

Foto: Starsportphoto

Ado protiv Zvezde 2021. godine

Još ranije su iz Zvezde govorili da bi ga rado angažovali, ali njegova papirološka situacija nije bila čist još od dolaska u Šerif. O tome je prošle godine pričao sportski direktor Mitar Mrkela.

- Čekamo, Šerif je težak pregovarač, a postoji neki problem koji bi Šerif trebalo da reši sa Adovim bivšim klubom. O njemu imamo visoko mišljenje. Verujemo da bi mogao da podigne kvalitet igre Crvene zvezde - rekao je tada Mrkela. 

Ado je reprezentativac Gane za koju je nastupao osam puta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija