• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.07.2023

12:05

Božović za Informer: Gobeljić je znao šta ga čeka, trenutno mu tražim klub

Starsportphoto

Crvena zvezda

Božović za Informer: Gobeljić je znao šta ga čeka, trenutno mu tražim klub

Podeli vest

Verujem da će Marko Gobeljić ovog leta promeniti klub, kaže menadžer fudbalera Crvene zvezde Radojica Božović za "Informer".

Došlo je do kraja zajedničkog života fudbalera Marka Gobeljića i Crvene zvezde i on bi ovog leta trebalo da promeni sredinu. Novi trener Barak Bahar nije imao milosti ni prema kome. Nisu ga zanimali ni godine provedene u klubu ni minuli rad ni ono što su igrali doneli Zvezdi. Jednostavno, ko god mu je nije uklapao u koncepciju, Izraelac mu je rekao da ne računa na njega i da može da traži novi klub. Takva sudbina sačekala je i Marka Gobeljića, koji je šest godina proveo na "Marakani".

Foto: Starsportphoto

 

Desni bek je prošlog leta produžio ugovor sa crveno-belima na dve godine i praktično još godinu dana može da bude tu, ali teren neće gledati. U izjavi za Informer, njegov menadžer Radojica Božović otkriva da intenzivno radi na pronalaženju kluba za svog igrača.

- Trenutno sam u Moskvi, mada sam otišao nekim poslom koji nema veze sa fudbalom. Ipak, usput pregovaram sa nekim klubovima, pa videćemo, možda nađem nešto što bi Gobeljiću odgovaralo. Nemam konkretno rešenje, ali verujem da ću uspeti ovog leta da ga odvedem u drugi klub - kaže Božović.

On kaže da je Gobeljić odmah po dolasku Bahara znao da za njega neće biti mesta u ekipi i psihički se pripremio na to.

Foto: Starsportphoto

 

- Bahar je odmah rekao Gobeljiću da ne računa na njega i Marko je znao da je vreme da menja klub. Ima ugovor još godinu dana, miran je, niko ga neće terati da ide po svaku cenu, ali i on bi voleo da ode negde gde će igrati - zaključuje Božović.

Gobeljić je u Zvezdu došao u leto 2017. godine, kada se stvarala ekipa koja je kasnije osvojila šest vezanih titula i svake godine igrala u nekom od evropskih takmičenja. Na 188 utakmica dao je 11 golova uz 22 asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31