• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2023

21:15

Važno mi je! Bahar izneo utiske nakon pobede nad Zenitom!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Važno mi je! Bahar izneo utiske nakon pobede nad Zenitom!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je svoje utiske nakon trijumfa Crvene zvezde nad Zenitom.

Izraelski strateg na početku je rekao da  je zadovoljan što je Crvena zvezda na "Pari Premijer Kupa" počela sa pobedom.

- Važno nam je što smo pobedili na startu turnira, i to u ovakvom ambijentu na prelepom stadionu. Odnos igrača je bio sjajan, važno mi je bilo da dobro startujemo, ali očekuje nas još treninga i spremanja - rekao je Bahar.
 
Bitno mu je da njegov tim dobro izgleda na terenu, a cilj osvajanje turnrira.

 
- Želim da dobro izgledamo na terenu i da ono s treninga prenosimo na utakmice. Najvažniji mi je presing i napad sa velikim brojem igrača, na tome je fokus. Prvi gol smo postigli kao rezultat uvežbane akcije. Naravno, voleo bih da osvojimo turnir - tvdi Izraelac.


 

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

Osvrnuo se šef stručnog štaba Crvene zvezde i na fudbalere Zenita.
 
- Imaju mnoštvo dobrih igrača i nismo mogli da se fokusiramo samo na jednog. Doslovno smo morali da mislimo na sve kako nas ne bi kaznili, ali pomogao nam je i Glazer koji je sjajno branio - rekao je on.
 
Nakon toga je pohvalio svoj tim, istakao je da igrači dobro rade i da je to najbitinije.
 
- Ne volim da ističem pojedince, govorim uvek o timu. Meni je bitno da igrači dobro rade, i da imamo takav odnos da im sve govorim u lice. Svidelo mi se što smo danas imali i duh i stav i želju - kaže on.

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

 
Bahar je istakao i sjajnu podršku navijača koji su došli čak u Rusiju da bodre Zvezdu.
 
- Izuzetno sam srećan što sam mogao sa klupe da čujem i osetim podršku navijača. Uživao sam. Hvala im što dolaze da podrže klub, nadam se da će ih biti još više na narednim mečevima. Ekipa ih je na kraju pozdravila što dovoljno govori o tome koliko smo zahvalni. Pobeda je upravo za naše navijače - rekao je Barak Bahar-
 
Nakon Zenita,  Zvezdu čekaju utakmic utakmice sa Nefčijem i Fenerbahčeom. 
 
- Zadovoljan sam rivalima, igramo sa dobrim ekipama i to je nivo onoga što nas čeka u Ligi šampiona. Testiramo sebe, ali je još uvek početak i tek dve nedelje treniramo - podvukao je novi trener Crvene zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija